Friday, 26 April, 2024

Γκορέτσκα: «Είχε πλάκα να βλέπω τον Μέσι να υποφέρει»

Πανευτυχής ήταν ο Λέον Γκορέτσκα μετά από την ιστορικών διαστάσεων νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπαρτσελόνα με 8-2

Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν «πονάει» που βλέπει τον Μέσι σε τραγική κατάσταση μετά τον διασυρμό απάντησε πως το διασκέδασε.
«Όχι, δεν με πονάει. Η αλήθεια είναι πως με κάνει να χαίρομαι. Είχε πλάκα να βλέπω τον Μέσι και τη Μπαρτσελόνα να υποφέρουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Μπάγερν επιβλήθηκε με 8-2 της Μπαρτσελόνα, αλλά τα δέκα γκολ αυτού του αγώνα δεν είναι τα περισσότερα που έχουν μπει στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ.
Για την ακρίβεια ήταν η τρίτη καλύτερη επίδοση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το 2016 Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 8-4 της Λέγκια Βαρσοβίας και τα 12 γκολ που μπήκαν στην αναμέτρηση αποτελούν ρεκόρ.
Στη 2η θέση βρίσκεται ο αγώνας της Μονακό με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (8-3) που είχε διεξαχθεί το 2003. Το… χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η χθεσινή αναμέτρηση.
Τέσσερις φορές έχουν λήξει αγώνες που σημειώθηκαν 9 τέρματα! Το 2000 η Παρί Σεν Ζερμέν είχε νικήσει με 7-2 την Ρόζενμποργκ. Το 2005 με το ίδιο ακριβός σκορ η Λιόν είχε επικρατήσει της Βέρντερ Βρέμης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου