Saturday, 27 April, 2024

Δόξα Μελισσίου-Νίκη Αξού 3-0

 

Ηγέτης ο εκπληκτικός Βερβελές

     Στο  τοπικό ντέρμπυ του 2ου ομίλου της Α’  κατηγορίας Πέλλας, το ασταμάτητο τρένο των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής πέρασε με άνεση το δύσκολο και σκλητράχηλο εμπόδιο της ΝΙΚΗΣ ΑΞΟΥ, με σκορ 3-0.

  Η γηπεδούχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε πλήθος ευκαιριών, αλλά, πότε η αστοχία στην τελική προσπάθεια, πότε τα δοκάρια απέτρεψαν τη διεύρυνση του σκορ. Σε αντίθεση, με τους φιλοξενούμενους, που δε δημιουργησαν ούτε μια ευκαιρία.

   Το σκορ άνοιξε στο 15΄ ο Σωτηριάδης Φ, με κεφαλιά μετά από αριστοτεχνική σέντρα του Χαρμάνα. Με 1-0 έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

  Στο δεύτερο ημίχρονο οι πρωτοπόροι έκλεισαν στα καρέ τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν άντεξαν στο σφυροκόπημα τους και στο 74΄ο Χαρμάνας με κεφαλιά τα τέρματα των γηπεδούχων σε 2-0. Και στο 80 με κεφαλιά ο Ρομάντσης από κοντά έκανε το τελικό 3-0.

  Κορυφαίος των γηπεδούχων ο Η. Βερβελές, επίσης, διακρίθηκαν οι Χατζηδάκης, Ζέκο, Φωστηρόπουλος, Κέρτος Ραμπούσης,Φάβας και Σωτηριάδης. Ενώ από τους κακούς φιλοξενούμενους διεσώθη ο Γεωργιάς.

  Σύνθεση ΔΟΞΑΣ (Σ. Ντιμτσούδης), Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης, Κέρτος, Ραμπούσης, Βερβελές, Σωτηριάδης, Ζέκο, (Φάβας), Φωστηρόπουλος (Σέλγκου), Μαμής, Ρομάντσης και Χαρμάνας ENTOLH PANIDH NAGHMOSIEYUEI

Δοξα Μελισσιου-Νικη Αξου 3-0

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου