Friday, 26 April, 2024

Εδεσσαϊκός: Φιλική νίκη κόντρα στη Θύελλα Σαρακηνών 2-1

Την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών του, είχε ο τεχνικός του Εδεσσαικου Άγγελος Ζαζόπουλος

στο φιλικό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Ριζάρι ανάμεσα στην ομάδα μας και την Θύελλα Σαρακηνών. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Τεντζερη, Γκινη, Καλαμπακα, Μωυσιδη, Αβραμίδη, Γιαννόπουλο, Προύντση, Κυζιρίδη, Ταουσιανη, Σπαρτιάτη και Μεληκιώτη.
Η Θύελλα άνοιξε το σκορ με πεναλτυ και έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πρώτα είκοσι λεπτά. Από κει και πέρα ο Εδεσσαικος βρήκε τα πατήματα του έχοντας στο 30ο λεπτό οριζόντιο δοκάρι σε ατομική προσπάθεια του Σπαρτιάτη, ενώ και στο 37ο λεπτο το σουτ του Μεληκιωτη πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ωραία συνεργασία των πράσινων ο Μεληκιωτης έκανε το πλασέ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου καλό σουτ του Αβραμιδη πέρασε λίγο άουτ.
Ανοιχτό παιχνίδι είχαμε από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και από τις δύο ομάδες με φάσεις εκατέρωθεν και στα δύο καρέ.Οι συνεχόμενες αλλαγές δεν επηρέασαν τον ρυθμό,από νωρίς πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Βαλαβανης, Ντογος, Τεμερτζογλου και Κεραμυδας αντί των Τεντζέρη, Γιαννόπουλο, Καλαμπακα και Γκινη. Υπήρξε μια πολύ καλή στιγμή για τον Εδεσσαϊκό μετά από σέντρα του Κεραμύδα με την κεφαλιά του Σπαρτιάτη να περνάει άουτ. Η ισοφάριση για τον Εδεσσαικος ήρθε στο 55ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυζιριδη. Στο 65ο λεπτό πέρασαν και οι Κολεβ, Αταλασίδης, Μίσκος και Ροδοβίτης αντί των Μωυσιδη, Σπαρτιάτη, Ταουσιάνη και Προυντση ενώ στο 80ο λεπτό με ωραίο πλασέ ο Ντογος διαμόρφωσε το 2-1. Λίγο πριν το τέλος ο Μεληκιώτης στάθηκε άτυχος καθώς έχασε πέναλτι με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

*photo αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου