Friday, 26 April, 2024

Βαγγέλης Ντίσιος: «Ήμασταν κυρίαρχοι»

Βαγγέλης Ντίσιος: «Ήμασταν κυρίαρχοι»

Στην ανωτερότητα του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης στάθηκε ο Βαγγέλης Ντίσιος μετά τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Ηρακλή Άσπρου, για τον οποίο τόνισε πως δικαιολογημένα βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία.

Για το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς: «Κάθε νίκη που παίρνουμε είναι σημαντική, πόσο μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει να χάσει βαθμούς από την 13η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό και δικαιολογημένα βρίσκεται στη θέση αυτή. Πιστεύω σήμερα ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για την προσπάθεια που έκαναν και το θέαμα που πρόσφεραν στον κόσμο».

Για τα τρία γκολ που προήλθαν από τους νεοαποκτηθέντες: «Προσπαθούν όλα τα παιδιά που ήρθαν τον Ιανουάριο μαζί με αυτούς που βρήκαν εδώ για το καλύτερο, έτυχε η συγκυρία να σκοράρουν σήμερα οι τρεις νεοαποκτηθέντες».

Για την φάση του πρώτου γκολ: «Ειλικρινά δεν έχω άποψη, είμαι πάρα πολύ μακριά από τη φάση για να μπορέσω να δω, οποιαδήποτε κρίση και να κάνω θα είναι άσκοπη».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Εμείς συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, δε μπορούμε να μείνουμε σε αυτή τη νίκη. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου και των ανθρώπων της διοίκησης. Ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια απ’ όλους μας στο πρωτάθλημα που είναι αρκετά ανταγωνιστικό και έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου