Saturday, 27 April, 2024

Β. Ντίσιος: «Κουραστήκαμε να βλέπουμε πειράματα από τους παράγοντες διαιτησίας»

Β. Ντίσιος: «Κουραστήκαμε να βλέπουμε πειράματα από τους παράγοντες διαιτησίας»

Πολλά παράπονα από τη διαιτητική τριπλέτα (Παναγιωτίδη – Πίλτση – Αργυρού) του αγώνα με την Άψαλο έχουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, όπως αποτυπώθηκαν και από τις δηλώσεις που έκανε στον «Λόγο της Πέλλας» ο Βαγγέλης Ντίσιος. Ο προπονητής του «πρίγκιπα του κάμπου» έκανε λόγο για πειράματα των παραγόντων διαιτησίας, αναφέρθηκε σε δύο φάσεις που διαμαρτύρεται η ομάδα του, όμως τόνισε πως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τους χαμένους βαθμούς.

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που όσο περνούσε η ώρα γινόταν χειρότερος. Δυστυχώς αφήσαμε δύο βαθμούς στην Άψαλο που έχει στόχο τη σωτηρία, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά μας. Δε δικαιολογούμαστε να αφήνουμε βαθμούς σε τέτοιες έδρες, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του αντιπάλου, αλλά πέτυχαν δύο τέρματα που δεν επιτρέπεται να δέχονται ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους. Οι ποδοσφαιριστές μου προσπάθησαν και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στα τελευταία παιχνίδια χάσαμε 4 βαθμούς από δύο ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία και αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουν».

Για τη διαιτησία του αγώνα: «Υπάρχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτητική τριπλέτα. Κουραστήκαμε να βλέπουμε πειράματα από τους παράγοντες διαιτησίας. Δεν γίνεται να στέλνουν διαιτητές που είναι ανεπαρκείς για τέτοια παιχνίδια. Παίκτης της Αψάλου πήρε λάσπη από κάτω και την πέταξε σε παίκτη μας στα δέκα μέτρα από τον επόπτη, αλλά δεν καταλογίστηκε η παράβαση, ενώ διαμαρτυρόμαστε και για ένα καταλογισμό πέναλτι που δεν δόθηκε. Η ευθύνη για τους χαμένους βαθμούς είναι δική μας, αλλά είναι κάποιες λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Άσπρου: «Όποιον αντίπαλο και αν αντιμετωπίζουμε στόχος είναι η νίκη, είτε εντός είτε εκτός έδρας, ειδικά όταν παίζουμε με διεκδικήτρια του τίτλου. Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε θα έχουμε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της χρονιάς. Ο Ηρακλής Άσπρου διαθέτει πολύ καλή ομάδα με αξιόλογους παίκτες, αλλά εμείς κοιτάμε μόνο τη νίκη».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου