Friday, 26 April, 2024

Νίκος Αντωνάς: «Αξίζαμε την παραμονή»

Νίκος Αντωνάς: «Αξίζαμε την παραμονή»

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Νίκος Αντωνάς μετά τη νίκη παραμονής της ομάδας του με αντίπαλο την Άψαλο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γαλατάδων μίλησε στον «Λόγο της Πέλλας» για τη δύσκολη χρονιά που είχε αίσιο τέλος και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους των Γαλατάδων.

Για το παιχνίδι με την Άψαλο: «Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, μπήκαμε νωθρά. Δεν είναι εύκολο να μεταδώσεις στα παιδιά ότι είναι παιχνίδι χωρίς αύριο. Κάποιοι δεν έχουν πολλές παραστάσεις. Ίσως το άγχος δεν μας άφησε, αλλά βγάλαμε στο γήπεδο κάποια πράγματα που έχουν δουλευτεί. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση σε τέτοια παιχνίδια.
Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με άλλο αέρα, κερδίσαμε τις μονομαχίες και θεωρώ πως δίκαια ήμασταν εμείς οι νικητές και παραμείναμε στην κατηγορία. Δεν είναι εύκολο να λες ότι έμεινα στην κατηγορία έστω μέσω των μπαράζ. Ακόμα και έτσι το πανηγυρίζεις, δίνεις συγχαρητήρια στα παιδιά και τους αντιπάλους γιατί και αυτοί έκαναν τη δική τους προσπάθεια».

Για την πορεία των Γαλατάδων στο 2ο γύρο: «Η διαφορά για τον Ολυμπιακό έγινε με την προσθήκη κάποιων παιδιών των Δεκέμβριο. Πριν από εμένα υπήρχαν ακόμα δύο συνάδελφοι οι οποίοι προσπάθησαν και βοήθησαν αλλά θεωρώ πως δεν είχαν το κατάλληλο υλικό. Η Α1 είναι μια κατηγορία που αν δεν έχεις παίκτες έμπειρους και νεαρούς μαζί δε μπορείς να παραμείνεις εύκολα. Φτάσαμε την ύστατη στιγμή στα μπαράζ και εδώ δείξαμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο πως σε τρία παιχνίδια δε δεχτήκαμε γκολ. Κερδίσαμε εντός έδρας τη Νέα Πέλλα που ήταν πολύ δύσκολη ομάδα, πήγαμε στην Άψαλο και ανατρέψαμε τα δεδομένα φέρνοντας τα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα. Από εκεί και μετά αξίζαμε την παραμονή».

Για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού Γαλατάδων: «Σίγουρα η ομάδα θα χρειαστεί και προσθήκες και δουλειά από το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός Γαλατάδων είναι ιστορική ομάδα. Μέσα σε δύο χρονιές βρέθηκε να είναι πρωταθλήτρια και να διεκδικεί την παραμονή της στην Α1, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι οι παράγοντες θα φροντίσουν να είναι οργανωμένοι και να μην βρεθεί ξανά σε αυτή την κατάσταση να διεκδικεί την παραμονή της στα μπαράζ».

Και ο επίλογος για το τέλος της σεζόν: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου, τους παράγοντες και τους φιλάθλους των Γαλατάδων. Αξίζουν παραπάνω πράγματα και εγώ προσπάθησα να δώσω ότι μπορούσα γι’ αυτούς».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου