Sunday, 5 May, 2024

Άρης Αμπελειών – Εθνικός Γιαννιτσών 2-3 (photos)

Άρης Αμπελειών – Εθνικός Γιαννιτσών 2-3 (photos)

Στην 4η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Εθνικός Γιαννιτσών που επικράτησε στις Αμπελειές με σκορ 2-3, αφήνοντας τον τοπικό Άρη στην 10η θέση, έναν βαθμό πίσω από την Αναγέννηση.

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, που ήταν αυτοί που καιγόντουσαν περισσότερο για τους 3 βαθμούς, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Χ. Δεμερτζής υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκουγκουλούδη στον Μάλαμα, ωστόσο δεν φάνηκε να υπάρχει επαφή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαστεργίου, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Μετά από το γρήγορο γκολ οι Αμπελειές μπήκαν σε παθητικό ρόλο, με τον Εθνικό όσο περνάει η ώρα να ανεβάζει όλο και περισσότερο την πίεση του, χωρίς να καταφέρει όμως κάτι μέχρι το ημίχρονο.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους διαρκώς στην επίθεση και στο 52΄ ο Γρηγοριάδης ισοφάρισε με ένα πανέμορφο γκολ περίπου από τα 30 μέτρα στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Δούμου. Οι παίκτες του Πολυχρόνη Χαραλαμπίδη συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και πέντε λεπτά αργότερα ο Βασιλειάδης βρήκε ωραία από τα δεξιά τον Χατζηστεφάνου, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Δούμου και τσίμπησε τη μπάλα διαμορφώνοντας το 1-2.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση χωρίς όμως επιτυχία και σε μία αντεπίθεση στο 83΄ ο Γκουγκουλούδης βρήκε και πάλι τον Χατζηστεφάνου, αυτός έσπασε ωραία τη μπάλα στον Κοϊμτζίδη που πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε
το 1-3. Το μοναδικό που κατάφεραν οι Αμπελειές ήτα να μειώσουν στο 90΄ με τον Παπαστεργίου να κάνει την κοντινή προβολή έπειτα από γύρισμα του Παπαδόπουλου.

Πέρα από την φάση του πέναλτι στο 2ο λεπτό που δεν φάνηκε να είναι σωστή, η διαιτητική τριπλέτα των Δεμερτζή Χ., Δέλλιου και Αλατζά ήταν αρκετά καλή.

Άρης Αμπελειών (Γιάννης Γυριχίδης): Δούμος Δ., Βουζβούρης, Θάνος (56΄ Σιδώρης), Μάλαμας, Γρηγορίου, Αλτής, Παπαστεργίου, Σαββίδης (32΄ Τσάλμας, 74΄ Παπαδόπουλος), Τόσιος, Τόπκας, Αρβανιτόπουλος.

Εθνικός Γιαννιτσών (Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης): Αναστασιάδης, Βασιλειάδης, Γιόντης, Σαββάκης, Γρηγοριάδης, Γκουγκουλούδης, Ζαμίδης (51΄ Τοπαλίδης), Χατζηπαρασίδης, Κοϊμτζίδης (86΄ Παπαδόπουλος), Πετρίδης (58΄ Καρακάσογλου), Χατζηστεφάνου.

DSC_0013 DSC_0014 DSC_0022 DSC_0023 DSC_0024 DSC_0025 DSC_0027 DSC_0028 DSC_0035 DSC_0039
DSC_0037DSC_0040DSC_0042

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου