Sunday, 5 May, 2024

Εύκολη επικράτηση του Εθνικού επί της Αψάλου

Εύκολη επικράτηση του Εθνικού επί της Αψάλου

Χωρίς να χρειαστεί να πιάσει καλή απόδοση, ο Εθνικός κέρδισε με 2-0 τον Όλυμπο Αψάλου και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην 4αδα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Γιόντη αρχικά στο 26΄ να σπρώχνει τη μπάλα προ κενής εστίας έπειτα από γύρισμα του Χατζηστεφάνου και τον Κηλίκη στο 68΄ να πλασάρει σωστά από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η ομάδα της Αψάλου δεν απείλησε ουσιαστικά σε κάποιο σημείο παρά μόνο με ένα σουτ του Φανιάδη στο 55΄. Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα των Παναγιωτίδη, Αποστολούδα και Τετραγώνη.

Την επόμενη αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου η Άψαλος παίρνει τους 3 βαθμούς άνευ αγώνα με τον Ολυμπιακό Γαλατάδων και ο Εθνικός αντιμετωπίζει την Αναγέννηση εκτός έδρας, σε γήπεδο που θα ανακοινώσει την Δευτέρα η ΕΠΣ Πέλλας, καθώς υπήρξε τιμωρία της έδρας για μία αγωνιστική.

Εθνικός Γιαννιτσών: Ογκανέζοφ, Βασιλειάδης, Γιόντης, Σαββάκης, Γρηγοριάδης, Ζαμίδης, Γκουγκουλούδης, Τοπαλίδης (81΄ Πετρίδης), Καρακάσογλου (75΄ Κοϊμτζίδης), Χατζηπαρασίδης (60΄ Κηλίκης), Χατζηστεφάνου.

Α.Σ. Πρόμαχοι: Τσολερίδης Ν., Σταυρουλάκης (80΄ Σιδηρόπουλος), Μπογοΐτσης, Καραλατάκης, Κόγιος, Μανελίδης, Φαφούτης, Τσολερίδης Α., Φανιάδης, Παπαδάκης, Παπαδημητρίου (83΄ Τσολερίδης Σ.).

DSC_0175 DSC_0182 DSC_0185 DSC_0186 DSC_0188 DSC_0191 DSC_0193

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου