Friday, 26 April, 2024

Μεγάλη κινητικότητα στο “στρατόπεδο” των Μαυραετών του Μελισσίου

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στο ‘στρατόπεδο’ των Μαυραετών του Μελισσίου, γεγονός που αποδεικνύει τους υψηλούς στόχους

που βάζει ή νέα διευρυμένη διοίκηση του Προέδρου της, Χαράλαμπου Δημητριάδη.
Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω γεγονότα:
1. ‘Ότι σε πρόσφατη συνάντηση του Προπονητή της Ομάδας Γιάννη Γυριχίδη, του Τεχνικού Διευθυντή Κ. Φάβα, του Βοηθού Προπονητή Παναγιώτη Φωστηρόπουλου και του Προέδρου της, ο οποίος (Προπονητής), ομολογουμένως την περσινή χρονιά, η οποία, δυστυχώς, διεκόπη λόγω Κορονοϊού, έκανε εξαιρετική δουλειά στους Μαυραετούς, ανανεώνοντας την Ομάδα, κατεβάζοντας το Μ.Ο ηλικίας από τα 30 έτη στα 23 και με πολύ σκληρή δουλειά πραγματικά δημιούργησε μια νεανική ομάδα που έπαιζε θελκτικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η παραμονή όλων των ποδοσφαιριστών και τη νέα χρονιά στην ομάδα. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί η υπόσχεση του Προέδρου, αλλά και της Διοίκησης ότι θα αποκατασταθούν τυχόν αδικίες ή καθυστερήσεις στις υποχρεώσεις του συλλόγου έναντι κάποιων ποδοσφαιριστών, λόγω πανδημίας.
2. Η Διοίκηση κινούμενη με γρήγορους ρυθμούς, ήταν το πρώτο αθλητικό σωματείο της ΕΠΣ Πέλλας, που ολοκλήρωσε επιτυχώς την προεγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων της ΓΓΑ, προκειμένου να επιχορηγηθεί από το Υφυπουργείο Αθλητισμού-Γ.Γ.Α,
3. Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, τον οποίο κι αυχαριστεί για την άριστη συνεργασία, προχωρά στην αντικατάσταση των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων τόσο των αποδυτηρίων, όσο και των προβολέων. Επίσης, έχει υποβάλει αίτημα για αντικατάσταση ή επισκευή και συντήρηση της περίφραξης.
4. Το τεχνικό team, σε συνεργασία με τη διοίκηση, προχωρά ταχύτατα, στην ενίσχυση του ρόστερ, με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν πάταγο και θα ενισχύσουν τους Μαυραετούς, καθιστώντας τους σε ρόλο πρωταγωνιστή τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2020/2021. Μάλιστα, πολύ σύντομα θα ανακοινώσει και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών 4-6 από ομάδες Γ΄Εθνικής και Α1 Πέλλας.
5. Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο των Μαυραετών, μετά το άνοιγμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η πασίγνωστη και ιδιαίτερα πετυχημένη ποντιακή βραδιά, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την 22 Αυγούστου 2020 και ώρα 21.00 στο Δημοτικό Πάρκο Μελισσίου, με όλους τους προβλεπόμενους από το Νόμο υγειονομικούς κανόνες και με πλήρη ασφάλεια για τους επισκέπτες και με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που θα γνωστοποιηθεί σε όλους τους φίλους της Ποντιακής Βραδιάς τις προσεχείς ημέρες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου