Tuesday, 7 May, 2024

Νικήτρια η Αναγέννηση στο τοπικό ντέρμπι των Γιαννιτσών (photos)

Νικήτρια η Αναγέννηση στο τοπικό ντέρμπι των Γιαννιτσών (photos)

Τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς πήρε η Αναγέννηση επικρατώντας με 1-0 του Εθνικού στο τοπικό ντέρμπι των Γιαννιτσών, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τον Εθνικό να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να βγαίνει πιο απειλητικά στην επίθεση, έχοντας  στο πρώτο ημίχρονο δύο υποψίες ευκαιριών με σουτ των Γκουγκουλούδη και Χατζηστεφάνου.

Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 55΄ με έναν πρώην παίκτη του Εθνικού, τον Μπάμπη Ελευθεριάδη. Μετά από βολέ του Αναστασιάδη ο Σωτηριάδης πήρε την κεφαλιά, ο Ελευθεριάδης αξιοποίησε μια αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων και έκανε το πλασέ, με τον τερματοφύλακα του Εθνικού να βρίσκει τη μπάλα, αλλά αυτή τελικά να καταλήγει στα δίχτυα. Οι παίκτες του Πολυχρόνη Χαραλαμπίδη έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις με τους Κοϊμτζίδη και Χατζηστεφάνου, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καρυπίδης με βοηθούς τους Δέλιο και Αλμαλιώτη.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Φώτης Μητσάκης): Σαββουλίδης, Κοκκινίδης, Αλεξανδρίδης, Χαραβιτίδης, Ζαφειρίου, Σωτηριάδης, Λέντι, Κάρτζιος, Λαζαρίδης, Ελευθεριάδης, Κυζιρίδης.

Εθνικός Γιαννιτσών (Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης): Αναστασιάδης, Βασιλειάδης, Γιόντης, Σαββάκης, Γρηγοριάδης, Γκουγκουλούδης, Ζαμίδης, Τοπαλίδης, Χατζηπαρασίδης, Χατζηστεφάνου, Κηλίκης.

DSC_0010 DSC_0017 DSC_0020 DSC_0022 DSC_0029 DSC_0034 DSC_0036 DSC_0038 DSC_0039 DSC_0040 DSC_0047

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου