Tuesday, 19 March, 2024

Ο Στέργιος Κιούρκας, προπονητής του Εθνικού Γιαννιτσών

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, προπονητής και γενικός αρχηγός της Αναγέννησης, Στέργιος Κιούρκας αναλαμβάνει επίσημα χρέη προπονητή του Εθνικού Γιαννιτσών.

Σε μία προσπάθεια της διοίκησης για αλλαγή κλίματος της ομάδας, προκειμένου να εξαντλήσει, τις όποιες ελπίδες έχει προκειμένου να πετύχει τον αρχικό στόχο της που δεν είναι άλλος, από την παραμονή.
Ο Κιούρκας έχει ξανά δουλέψει ως προπονητής της ομάδας του Εθνικού, με πολύ καλή συγκομιδή βαθμών, ενώ εργάστηκε και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στην Πέλλα και στην Παραλίμνη Δʼ εθνική.
Μάλιστα πριν μερικά χρόνια είχε αναδειχτεί καλύτερος προπονητής της ένωσης Πέλλας (Αʼ1) όταν υπηρετούσε ξανά τον Εθνικό Γιαννιτσών μετά από σχετική έγκυρη ψηφοφορία της εφημερίδας Ματιές στα γήπεδα.
Ο Στέργιος Κιουρκας 50 ετών αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Αναγέννηση όταν αυτή αγωνιζόταν στην Βʼ εθνική, έχει αγωνιστεί στην Καρδίτσα(Βʼ εθνική), Γρεβενά (όπου κατάγεται) και Απόλλων Κρύας Βρύσης (Γʼ εθνική) κ.α..
Είναι παντρεμένος στα Γιαννιτσά όπου μένει μόνιμα και έχει 2 παιδιά, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ποδοσφαιρική πόλη και όλοι ευελπιστούν ότι θα τα πάει καλά.
Βοηθός του Κιούρκα παραμένει ο Πέσιος.

Γ. Χατζηχρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου