Friday, 26 April, 2024

Στην Σέντρα… Μέτριο το ποιοτικό επίπεδο φέτος στο ποδόσφαιρο του νομού

Καλημέρα καλημέρα, να είστε όλοι καλά με υψηλό ηθικό και θετική αύρα. Που θα πάει θα βγούμε από τα μνημόνια και θα έρθουν και οι καλές μέρες, έτσι τουλάχιστον μας λένε οι  κυβερνώντες, το θέμα είναι πλέον ποιος τους πιστεύει.

*Πάντως είναι αλήθεια και αν κάνω λάθος συγχωρέστε με, το ποιοτικό επίπεδο του ποδοσφαίρου ήταν μέτριο και σίγουρα δεν ικανοποίησε του φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας.

*Ευχάριστη έκπληξη όπως και να το κάνουμε ήταν το Μελίσσι το οποίο είχε μία εκπληκτική πορεία και σταθερότητα σε όλο το πρωτάθλημα, ανεξάρτητα αν έχασε την πρωτιά στο τελευταίο παιχνίδι και όποιος έχει αντίρρηση είμαι ανοικτός να το συζητήσουμε.

*Το Μαυροβούνι ίσως και σίγουρα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα. Κατέλαβε την πρώτη θέση στο τελευταίο παιχνίδι εκμεταλλευόμενο την ισοπαλία μεταξύ Μελισσίου και Μανδάλου 1-1.

*Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Σίμου Προδρομίδη, στους παίκτες και στον πρόεδρο τους. Έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα play off που ακολουθούν όμως όλοι περίμεναν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι θα είχαν πιο εύκολο έργο στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Πάντως είναι άξιο αναφοράς και συγχαρητηρίων πως αυτή η ομάδα μέσα σε λίγα χρόνια έκανε όλο το νομό από το πουθενά, ποδοσφαιρικά να γίνεται σημείο αναφοράς.

*Μεγάλη απογοήτευση από τον Εθνικό, πολλά όνειρα, υψηλό μπάτζετ, πολλά ονόματα γνωστό στο ρόστερ, επώνυμος προπονητής, πολύ καλή διοίκηση με πρόεδρο τον Ηλία Πανίδη αλλά στο τέλος μία εικόνα που αφήνει πολλά ερωτηματικά για το μέλλον αυτής της ομάδος.

*Δόξα Μανδάλου: μία ομάδα συγκροτημένη, μία ομάδα με αγωνιστική παρουσία που την σέβονται όλοι οι αντίπαλοι, ένα καλό σύνολο μεταξύ διοίκησης-παικτών-προπονητή-φιλάθλων, στα play off θα φωνάξουν παρόν

*Πέλλα: μία ιστορική ομάδα με μία διοίκηση που ήξερε τι ήθελε και το πέτυχε. Χαμηλό μπάτζετ και συγκερασμός νεαρών ελπιδοφόρων παικτών με την παρουσία κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών. Η 5η θέση άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μετά την 20η Ιουνίου τα νεότερα στα διοικητικά της ομάδος.

*Κρύα Βρύση: ο πρίγκιπας του κάμπου που έχει χάσει το στέμμα του και δύσκολα θα το βρει. Η ιστορία της ομάδος δεν δικαιολογεί την πορεία του Απόλλωνα που ψάχνει να βρει την ποδοσφαιρική του ταυτότητα.

*Για την ακαδημία της Αναγέννησης τι να πω… το όνειρο του Σαββουλίδη έγινε πραγματικότητα, η ομάδα σώθηκε γιατί απλά οι τρεις τελευταίες ομάδες στην βαθμολογία είχαν πέσει από την κατηγορία από το καλοκαίρι του 2017 που ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

*Τρίτη χρονιά της Αναγέννησης στην Α1 κατηγορία, την πρώτη σώθηκε σε παιχνίδι μπαράζ με την Άψαλο, μόλις βράδιασε, στην παράταση και τις άλλες δύο κατέλαβε χαμηλές θέσεις, λίγο πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.

*Κύριε Κώστα Σαββουλίδη, την 4η χρονιά πιστεύω ότι θα βρεις τους επενδυτές που είπες και θα δούμε τον σύλλογο στην Γ’ Εθνική. Άκουσα ότι ήδη έχεις βρει τους δύο πρώτους, άρα εκεί στο πατρικό σου, στο κτήμα, τα σχέδια επί χάρτου έχουν πέσει πάνω στο τραπέζι και μαζί με τους δύο στενούς συνεργάτες σου θα πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

*Πολύ αρνητική εικόνα και αυτό πρέπει να το δει πολύ σοβαρά η διοίκηση της ΕΠΣ Πέλλας, να παρατάνε τόσες ομάδες, κυρίως την Α1 κατηγορία, πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

*Πρώτο παιχνίδι για τα play off την Κυριακή στο Μελίσσι με αντίπαλο το Μάνδαλο, ένας αγώνας που θα τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων.

*Τσάρτα τα μάτια σου 400 εκεί στις Αμπελειές, Σάιμον εσύ από κοντά μη γίνει καμιά στραβή και στο τέλος έχουμε κλάμματα.

Επιμέλεια: Γιάννης Μίγγας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου