Monday, 6 May, 2024

Θύελλα Σαρακηνών-ΑΕΠ 1-1. Διαμαρτυρίες για το γκολ της Κοζάνης

Θύελλα Σαρακηνών και ΑΕΠ Κοζάνης έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο “Ευάγγελος Τζιούτζης”, για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1-0) στο 4’ με σουτ του Γκέσιου. Η ΑΕΠ απάντησε στο 87’ για το 1-1 με τον Κατσαβάκη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Για το γκολ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι το πλάγιο από το οποίο προήλθε το γκολ εκτελέστηκε πολύ πιο μπροστά από ότι ήταν κανονικά.

Με αυτό το βαθμό η Θύελλα έφτασε τους 21 ενώ ο σύλλογος της Κοζάνης του 23.

Θύελλα Σαρακηνών (Μπίλης): Φιρινίδης, Μαντζάνας, Τσόρμπας, Μουρίκι, Ουζούνης, Γεωργίου, Γκέσιος, Ευθυμιάδης, Τράξας, Τσολακίδης, Πούπης

ΑΕΠ Κοζάνης (Αναστασιάδης): Παστορνίκι, Κοτταρίδης, Κουντούρης, Βοριαζίδης, (73′ Παπαζήσης) Μαλάκος, Κυρίτσης, Κωστίκος,(67′ Κουλούσιας) Ορλάντο, (54′ Κατσαβάκης) Βαλμάς, Αλτιντζής, (81′ Γιούρος), Φράνκο

Η ομάδα της Θύελλας, όμως διαμαρτυρήθηκε για το γκολ που δέχθηκε και σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Χωρίς περαιτέρω σχόλια η φάση του γκολ που δεχτήκαμε στο 87ο λεπτό με τον επόπτη Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας) να κοιτάει τα περιστέρια επιτρέποντας την εκτέλεση του πλαγίου 9.35μ μπροστά από το σημείο που βγήκε η μπάλα».

Η επόμενη αγωνιστική

Μέγ. Αλέξανδρος Τρικάλων-Άγιος Ματθαίος

Ηρακλής Αμπελοκήπων-Ποσειδών Μηχανιώνας

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Φ.Σ. Κοζάνη

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης-Μακεδονικός Α.Ε.Π. Κοζάνης

Εδεσσαϊκός Λευκίμμη-Θύελλα Σαρακηνών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου