Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 1-3

Για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Πέλλας, η πρωτοπόρος ΔΟΞΑ Μελισσίου, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, στο γήπεδο του Δροσερού, επικράτησε εύκολα του μαχητικού τοπικού Μεγάλου Αλεξάνδρου, με σκορ 1-3, υπενθυμίζοντας ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία , αλλά, και το πρώτο φαβορί γιατην κατάκτηση του τίτλου. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο υπέρ των φιλοξενούμενων, αν ήταν πιο προσεχτικοί κι εύστοχοι στην τελική  προσπάθεια.

  Η Ταξιαρχία του Σ. Ντιμτσούδη, παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο πεντάλεπτο έχασε τρεις μοναδικές ευκαιρίες ν΄ ανοίξει το σκορ. Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου διετήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά, μόλις στο 34΄ ο Ρομάντσης άνοιξε το σκορ, 0-1, με κοντινό πλασέ, μετά από εξαιρετική σέντρα του εκπληκτικού και σήμερα Χαρμάνα. Το 0-2 πέτυχε με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής ο Μαμής στο 40΄.

  Και στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και την εδαφική υπεροχή και έχασαν πλήθος ευκαιριών. Δυο φορές μάλιστα τα δοκάρια σταμάτησαν σουτ των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ και τελικά σε μια αντεπίθεση στο 85 των γηπεδούχων, ο Ξανθόπουλος μείωσε σε 1-2, για να κάνει το τελικό 1-3 και πάλι ο Μαμής με κοντινό πλασέ στο 88΄.

  Από τους νικητές διεκρίθησαν οι Δομουκτσίδης, Φάβας, Κέρτος, Ραμπούσης, Κοπάτσης, Μαμής και Χαρμάνας.

  Η σύνθεση των νικητών: (Σ. Ντιμτσούδης), Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης, Ραμπούσης, Κέρτος, Φάβας, Σέλγκου (Λιτοβολής), Ζέκο, Ρομάντσης (Δούμος), Χαρμάνας (Βιάνας), Μαμής.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 1-3

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου