Friday, 26 April, 2024

Μ. Αλέξανδρος Εσωβάλτων – Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης 0 – 6

Τυπική διαδικασία ο αγώνας μέσα στα Εσώβαλτα, ανάξιο κριτικής και ιδιαίτερου σχολιασμού. Αυτό ίσως που θα άξιζε να επισημανθεί για τον Απόλλωνα είναι ότι είχε Άγγελο Σκαπέρδα

για όλες τις δουλειές και ίσως ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των φιλοξενουμένων στον αγώνα. Ο μοιραίος παίκτης της περασμένης αγωνιστικής, σήμερα μπορεί να πέτυχε μόλις ένα τέρμα, αλλά μοίρασε αρκετές ασίστ, του ακυρώθηκε ένα τέρμα, δείχνοντας ότι έχει ποδοσφαιρικό ταλέντο στις δύο δυσκολότερες θέσεις. Αυτή του τερματοφύλακα, αλλά και του επιθετικού.
30ο ο Δημόπουλος από δεξιά θα πιάσει έναν “κεραυνό” αναγκάζοντας τον Μποφτσάρη να αποκρούσει στέλλοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.


35ο ο Δημόπουλος και πάλι ότι δεν κατάφερε στην προηγούμενη φάση το επέτυχε τώρα με έναν διαγώνιο δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα πάνω από τον Μποφτσάρη στο βάθος των δικτύων.
37ο ο Τσάλμας από αριστερά θα βγάλει ωραία σέντρα στην μικρή περιοχή όπου ο Ντόνας στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 0 – 2.
52ο ο Τογρουζίδης θα βγάλει ωραία πάσα από αριστερά μέσα στην μικρή περιοχή με τον Σκαπέρδα να πλασάρει πετυχαίνοντας το τέρμα το οποίο όμως θα ακυρωθεί ως οφσάιντ από την επόπτρια κ. Τσαλγίνη.
66ο ο Σκαπέρδας από δεξιά Θα πλασάρει τον εξελθόντα Μποφτσάρη από την δεξιά του πλευρά με την μπάλα αργά και βασανιστικά να ‘γλείφει’ το δεξί κάθετο δοκάρι καταλήγοντας άουτ.
71ο ο Σκαπέρδας μετά από τεράστιες προσπάθειες στην επίθεση του δόθηκε η ευκαιρία να πετύχει το 0 – 3 με κοντινό πλασέ.
75ο ο Γαλάνης με ωραίο σουτ από τα δεξιά θα στείλει την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού καταλήγοντας άουτ.
76ο ο Αντωνιάδης μετά από αντεπίθεση του Απόλλωνα με ανοιχτό πεδίο βολής θα σημειώσει το 0 – 4
78ο ο Γαβριηλίδης από δεξιά και το ύψος της μεγάλη περιοχής με θα σουτάρει και αλλάζοντας ελαφρώς την πορεία της η μπάλα χτυπώντας σε σώμα αμυντικού θα σημειώσει το 0 – 5.
83ο ο Αντωνιάδης και πάλι θα βρεθεί μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή και με κοντινό πλασέ σημείωσε το τελικό 0 – 6.
Η διαιτησία του κ. Ζγούρου με επόπτες τους κ.κ. Κουκούλη Σ. Τσαλγίνη Χρ. είχε τυπική παρουσία.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ (ΓΑΛΑΝΗΣ Γ.): Μποφτσάρης, Δέλιος, Ντόνας, Γκέλος, Cela, Scordileva, Alcant, Γαλάνης, Πάρδας, Κωστίκας (66ο Πίκος) , Κωσσυφίδης,
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ (ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ Σ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Ζαφειρίου, Τσιρακίδης, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος (57ο Αντωνιάδης), Δημόπουλος, Βεζυριανόπουλος (13ο Τογρυοζίδης), Καλφούτσος, Τσάλμας, Σκαπέρδας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου