Saturday, 27 April, 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τελειώστε τους μια και καλή!

Νίκη με καθαρό σκορ για να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στον τελικό θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (7:00μ.μ. Live Chat Leoforos.gr/Cosmotesport 3).

Τη μισή σεζόν παίζει απόψε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και μετά το «εγκληματικό» πρώτο μισό στη φετινή χρονιά, που άφησε το Τριφύλλι εκτός διεκδίκησης του Πρωταθλήματος ουσιαστικά και εκτός Ευρώπης, ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικός. Ειδικά από τη στιγμή που έχει εξελιχθεί σε ένα μίνι… Πρωτάθλημα με την παρουσία των τεσσάρων «μεγάλων» στα ημιτελικά.

Οι «πράσινοι» μετά την εξασφάλιση της παρουσίας στα play offs και τις νίκες στα ντέρμπι με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο Κύπελλο. Γι’ αυτό και την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα παρουσιάστηκε μια πολύ διαφορετική ομάδα, με σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Λογικό από τη στιγμή που λείπει το βάθος στο ρόστερ και δεν ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να βγάλει η ίδια ενδεκάδα τέσσερα απαιτητικά ματς (με ΑΕΚ, Πανιώνιο και τα δύο με ΠΑΟΚ) μέσα σε μόλις δέκα μέρες.

Newsbomb.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου