Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΟΚ: Αποθέωση για τους Κυπελλούχους στο Λευκό Πύργο

Σήκωσαν στον αέρα τον Ιβάν Σαββίδη οι παίκτες του ΠΑΟΚ
Στον αέρα σήκωσαν τον Ιβάν Σαββίδη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μόλις τον αντίκρισαν στο “Ελ. Βενιζέλος”, λίγο πριν η αποστολή επιστρέψει ως Κυπελλούχος στη Θεσσαλονίκη.


Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε το δικαίωμα να μπει στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσει τον τελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Βρέθηκε όμως στην Αθήνα και παρακολούθησε από την τηλεόραση τις προσπάθειες της ομάδας του, η οποία εντέλει κατέκτησε το Κύπελλο.


Αποθέωση για τους Κυπελλούχους
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν καρτερικά την αποστολή της ομάδας να επιστρέψει από την Αθήνα και την αποθέωσαν τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο Λευκό Πύργο.

https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/videos/10156265030319687/


Η αποθέωση για την αποστολή του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη δε σταμάτησε στην Αθήνα και στα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί του δικεφάλου του βορρά περίμεναν τους παίκτες να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη και τους αποθέωσαν εκ νέου.


Τόσο κατά την έξοδο τους από το αεροδρόμιο, όσο και στο Λευκό Πύργο οι φίλαθλοι των ασπρόμαυρων ετοίμασαν θερμή υποδοχή και αποθέωσαν όλους τους παίκτες.


Εκείνοι με τη σειρά τους απολάμβαναν κάθε στιγμή και τραβούσαν video και φωτογραφίες με τα κινητά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι οπαδοί περίμεναν καρτερικά την αποστολή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου