Sunday, 28 April, 2024

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Γκαρθία που δεν είχε δηλωθεί, η μήνυση και οι… κότες! (foto)

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν είχε δηλωθεί ως προπονητής του Ολυμπιακού στην επίσημη λίστα που παραδόθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του ντέρμπι.
Έγγραφο με το οποίο παρουσιάζεται ως ο Χρήστος Κόντης ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήρθε στην δημοσιότητα, βάσει της λίστας των αξιωματούχων που είχαν δικαίωμα εισόδου στο στάδιο της Τούμπας.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά» περίπου 75 λεπτά πριν την έναρξη του ντέρμπι, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν την επίσημη λίστα των αξιωματούχων, όπου προπονητής παρουσιάζεται ο Χρήστος Κόντης.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στους Θεσσαλονικείς «ποιος υποτίθεται ότι τραυματίστηκε, κάποιος που είχε ή δεν είχε δικαίωμα εισόδου»; κάτι που προκαλεί έντονα ερωτηματικά.
Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην αρχή του Φύλλου Αγώνα που συνέταξε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, υποστηρίζεται πως ο Χρήστος Κόντης αντικαθίσταται από τον Όσκαρ Γκαρθία, κάτι που τον… μετατρέπει αξιωματούχο του αγώνα που έχει άδεια εισόδου.
ΠΑΟΚ: Ένσταση και μήνυση σε Γκαρθία!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει ένσταση για τη μη τέλεση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μήνυση στον Όσκαρ Γκαρθία.
Στην… αντεπίθεση περνάει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», καθώς οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να καταθέσουν ένσταση για τη μη τέλεση του αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού.
Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του Όσκαρ Γκαρθία, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο λόγος αυτής της ενέργειας.
Το σχόλιο Σαββίδη με… κότες!
Το δικό του μήνυμα για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό έστειλε ο Γιώργος Σαββίδης.
Ο γιος του προέδρου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν στο στάδιο της Θεσσαλονίκης, έστειλε το μήνυμά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.
Ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε μία φωτογραφία του με τον πατέρα του, κατά την αναχώρησή τους από το στάδιο της Τούμπας, γράφοντας: «Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος γιε μου». Πάντως, στο κάτω μέρος της φωτογραφίας πρόσθεσε τέσσερις κότες, θέλοντας να σχολιάσει την αντίδραση και τη στάση του Ολυμπιακού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου