Friday, 26 April, 2024

ΠΑΟΚ: Πρωταθλήτρια η Κ19 για τρίτη σερί χρονιά

Η Κ19 του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Ελλάδας, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να αγωνιστεί, αφού τους… πρόλαβε η ήττα του Παναθηναϊκού

στην Κρήτη. Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες είναι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν πρωταθλητές! Κι όχι απλά πρωταθλητές, αλλά και αήττητοι. Κι όχι απλά αήττητοι, αήττητοι εδώ και τρία χρόνια! Τρεις στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ μπορεί από σήμερα να πανηγυρίσει την κατάκτηση μιας ακόμα κούπας! Η Κ19 του Δικεφάλου σε 23 αγώνες μέτρησε 19 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, σκοράροντας 64 γκολ και έχοντας δεχθεί μόλις 12.

 
Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ των πρωταθλητών, πληροφορήθηκαν ότι διατήρησαν τον τίτλο τους, στον… δρόμο για την Αθήνα, όπου την Κυριακή (8/3, 11:00) θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο.
Μάλιστα… ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τους ποδοσφαιριστές, τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του να σχηματίζουν με τα δάκτυλα τους τον αριθμό τρία, όσα δηλαδή και τα συνεχόμενα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει η τρομερή Κ19 των «ασπρόμαυρων».
Ο δεύτερος Παναθηναϊκός που αγωνιζόταν σήμερα (7/3) στην έδρα του ΟΦΗ, ηττήθηκε με 2-0. Έτσι, η διαφορά των επτά βαθμών διατηρήθηκε στο ακέραιο, με τον Δικέφαλο να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.
O πρωταθλητής ΠΑΟΚ (που διατηρεί το τρομερό αήττητο του), δεν μπορεί πλέον να χάσει την κούπα ούτε μαθηματικά, μιας και ο Παναθηναϊκός έχει δυο παιχνίδια ακόμα για το φινάλε του πρωταθλήματος!
Το μήνυμα του Σαββίδη για την πρωταθλήτρια Κ19
Ο Γιώργος Σαββίδης αποθέωσε την ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, κάνοντας το δικό του σχόλιο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου