Saturday, 27 April, 2024

Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ με γκολ του Πέλκα (video)

Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ με γκολ του Πέλκα

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου απέκτησε ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς έφυγε άνετα με το 1-1 από την έδρα των «κυανέρυθρων» με τα γκολ των Πέλκα(15’) και Μασούρα(34’) να διαμορφώνουν το σκορ.

Το εκτός έδρας γκολ έδιωξε αρκετή πίεση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και για δεύτερο γκολ, αλλά οι σέντρες από Μακ και Ροντρίγκες δεν είχαν στόχο και τις περισσότερες φορές έφευγαν κατ’ ευθείαν άουτ.

Κόντρα σε αυτή τη ροή του ματς, ο Πανιώνιος έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι πολύ σκληρός να «πεθάνει», καθώς στο 34’ ο Οικονόμου από αριστερά έβγαλε σέντρα ακριβείας για τον Μασούρα και ο τελευταίος έπιασε καταπληκτική κεφαλιά-ψαράκι και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βελλίδη που στη δεύτερη εμφάνισή του, είδε την εστία του να παραβιάζεται για δεύτερη φορά.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης – Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης – Σπακασέτας, Μασούρας (80′ Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (68′ Τζανδάρης), Ανσαριφάρντ (58′ Καραμάνος).

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Βελλίδης – Κοροβέσης, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας -Τζιόλης, Τσίμιροτ – Ροντρίγκες (82′ Μυστακίδης), Πέλκας (91′ Σάμπο), Μακ (56′ Ζάιρο) – Αθανασιάδης.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου