Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στις 30 Ιουλίου Γ.Σ. για την εκλογή διοίκησης στον ΓΑΣ Βέροια

Μετά την επικύρωση από το πρωτοδικείο του διορισμού της προσωρινής διοίκησης του ΓΑΣ Βέροια, το επόμενο βήμα για τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται το τελευταίο διάστημα με στόχο την αναγέννηση της ιστορικής ομάδας είναι η εκλογή αιρετής διοίκησης.

Για τον σκοπό αυτό ορίστηκε η διεξαγωγή γενικής συνέλευσης του ΓΑΣ Βέροια, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στις 7 μ.μ..

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι αρχικά η εκλογή προέδρου γενικής συνέλευσης, πρακτικογράφου και τριμελούς εφορευτικής επιτροπής και εν συνεχεία η διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου, εννέα τακτικών μελών, τριών αναπληρωματικών καθώς και για την ανάδειξη εξελεγκτικής επιτροπής, τριών τακτικών και δύο αναπληρωματικών.

Η εκλογική γενική συνέλευση του ΓΑΣ Βέροια θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Sala» του πολυχώρου «Ελιά» και δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, έχουν όλα τα παλαιά μέλη που επανεγγράφηκαν και είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Οι υποψηφιότητες θα μπορούν να υποβληθούν την ημέρα της γενικής συνέλευσης προς τον πρόεδρο και την εφορευτική επιτροπή.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 6 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Επίσης μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, θα ακολουθήσει διάλογος και πιθανόν αποφάσεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας του. Για τον λόγο αυτό η νυν διοίκηση καλεί όλους τους φίλους της Βέροιας να παραστούν στη συνέλευση.

Πηγή: kerkidasport.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου