Friday, 26 April, 2024

Ραφαήλ Πέττας του Αλμωπού: “Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά δε φοβόμαστε κανέναν”

Ήταν από τους βασικούς πρωτεργάτες της περσινής κατάκτησης του τίτλου στην Γ’ Εθνική και στην πρόταση της διοίκησης του Αλμωπού Αριδαίας-Λουτρά Πόζαρ

για παραμονή και την νέα σεζόν, δεν το σκέφτηκε καθόλου και παρέμεινε στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Ο λόγος για τον Ζακυνθινό μεσοεπιθετικό Ραφαήλ Πέττα, που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει την αξία του και εντυπωσιάζει με την απόδοση του.
Από την δική του απόδοση εξαρτώνται πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και η καλή αγωνιστική του παρουσία, αναμένεται να αποτελέσει βαρόμετρο για την ομάδα. Δείτε τι δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο νεαρός άσος, παρακάτω:
Ποιοι οι λόγοι που η ομάδα βρήκε τα πατήματα της και έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα;
Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση και την νίκη. Πιστεύω ότι η ομάδα πατάει καλά τον τελευταίο μήνα και ότι απλά δεν είχαμε ουσία στα προηγούμενα παιχνίδια, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος δεν κερδίζαμε βαθμούς. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και έπρεπε να πάρουμε τις δύο νίκες στην έδρα μας, πράγμα που έγινε και σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε και μας άξιζε.
Στα τελευταία παιχνίδια η απόδοση σου έχει ανέβει κατακόρυφα και ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις της Football League, τι πιστεύεις για την συνέχεια;
Ναι όντως είμαι σε καλή κατάσταση από ότι ήμουν στην αρχή, όμως δεν είναι μόνο η δικιά μου απόδοση ανεβασμένη, αλλά όλης της ομάδας. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω ότι στον πρώτο γύρο έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, από εδώ και πέρα όπως και πριν έτσι και τώρα πάμε να κερδίσουμε κάθε ματς, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν.
Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επιλογή σου να παραμείνεις στον Αλμωπό και να αγωνιστείς για πρώτη φορά στα σαλόνια της Football League;
Είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν μετάνιωσα που δεν έφυγα, έχω ξαναπαίξει στην Κατηγορία, αλλά ήμουν αρκετά μικρός τότε. Βρίσκομαι σε έναν υγιή οργανισμό από όλες τις απόψεις και στα αποδυτήρια είμαστε μια πολύ ωραία παρέα.
Το μήνυμα του Ραφαήλ Πέττα προς τον κόσμο του Αλμωπού Αριδαίας-Λουτρά Πόζαρ;
Απάντηση: Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και να συνεχίζει να είναι κοντά μας εντός και εκτός γηπέδων και εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε καθημερινά το 100% των δυνατοτήτων μας για να είναι χαρούμενοι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου