Monday, 6 May, 2024

Τσορμπατζόγλου: «Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, κλειδώνει την δεύτερη θέση»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη επί της ΑΕΚ και επισήμανε το οξύμωρο με τις αλλαγές προπονητών των αντιπάλων του εσχάτως.

Το κίνητρο του ΠΑΟΚ για «διπλό» με την ΑΕΚ και το περίεργο με τις αλλαγές προπονητών σε κάθε αντίπαλό του εσχάτως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Υπάρχει μια φοβερή σύμπτωση το τελευταίο διάστημα. Άρης-ΠΑΟΚ, αλλαγή προπονητή πριν το ματς, 0-0, τώρα η ΑΕΚ, ενώ την Κυριακή παίζει με την Λαμία που θα έχει και αυτή αλλαγή προπονητή. Ο ΠΑΟΚ θα έχει πιο πολλές λύσεις, αλλά κυρίως μεσοαμυντικά. Μεσοεπιθετικά τα πράγματα είναι σφιχτά, από όλα τα θέματα που είχε τελικά απουσιάζουν ο Μιτρίτσα με τον Ζίβκοβιτς, οι Άκπομ και Μουργκ επιστρέφουν. Αν κερδίσει, σαν να κλειδώνει την δεύτερη θέση και δεν θα έχει τόσο μεγάλο άγχος στην συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων. Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το ματς θα είναι δύσκολο για τον «δικέφαλο του Βορρά» καθώς η ψυχολογία των παικτών της «Ένωσης» θα είναι διαφορετική, γιατί έφυγε ο «φταίχτης», άρα περιμένει και μια αντίδραση. Ο Τσορμπατζόγλου ανέφερε ότι ο Λουτσέσκου δεν εμπιστεύεται τον Κούτσια, καθώς δεν τον έχει πείσει ότι μπορεί να προσφέρει στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και έμεινε εκτός αποστολής. Ενώ αναφορικά με την 11άδα σημείωσε ότι βλέπει τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Ζαμπά και Τσόλακ να ξεκινούν στο ΟΑΚΑ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου