Saturday, 18 May, 2024

Αγωνιστική προπόνηση προετοιμασίας στον Α.Σ. TAEKWONDO «ΦΙΛΙΠΠΟ» Γιαννιτσών 

Στις 26 και 27 Μαρτίου 2016 ο Α.Σ. taekwondo «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών φιλοξένησε 22 αθλητές-τριες από τον Α.Σ. taekwondo «Ευ ζην» Αμπελώνα Λάρισας για αγωνιστική προπόνηση  προετοιμασίας.

Οι προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν Σάββατο 26 5-8μ.μ. και Κυριακή 11-13.30μ.μ. έδωσαν θετικά μηνύματα και είχαν σαν στόχο την αγωνιστική και τεχνική άνοδο των αθλητών-τριων και των δύο συλλόγων.

Οι προπονητές του Α.Σ. «Φίλιππου» Γιαννιτσών Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, καθώς και ο προπονητής του Α.Σ. «Ευ ζην» Χαράλαμπος Ντόβας 6ο dan, φανερά ευχαριστημένοι μετά το πέρας των προπονήσεων δήλωσαν: «Οι αθλητές-τριες είχαν ακόμη μία αγωνιστική εμπειρία και από τις προπονήσεις αυτές Θεωρούμε ότι η αγωνιστική κατάσταση των παιδιών είναι σε πολύ καλό επίπεδο».

 Ο προπονητής Χαράλαμπος Ντόβας ευχαρίστησε τους προπονητές του «Φίλιππου» Γιαννιτσών για την φιλοξενία και τόνισε ότι είναι χαρά του οι αθλητές του να κάνουν προπόνηση με τους καλύτερους μια και ο «Φίλιππος» βρίσκεται εδώ και χρόνια στην κορυφή του taekwondo.

Ο προπονητής Γιάννης Γαβριηλίδης αφού με τη σειρά του ευχαρίστησε τους αθλητές-τριες για την αγωνιστικότητά τους και τους γονείς του «Φίλιππου» που φιλοξένησαν τα παιδιά, τόνισε ότι τέτοιες συναντήσεις όχι μόνο ανεβάζουν την αγωνιστικότητα αλλά δημιουργούν και δυνατές φιλίες μεταξύ αντιπάλων που είναι και η ουσία των μαχητικών τεχνών. Και τελειώνοντας τόνισε : ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές-τριες του Συλλόγου μας για την άψογη συμπεριφορά τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μας γιατί χωρίς την βοήθεια τους δε θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση, μια συνάντηση που σίγουρα θα θυμούνται όλα τα παιδιά γιατί μέσα από αυτή δημιουργήθηκαν σχέσεις εκτίμησης, σεβασμού και φιλίας».

Αγωνιστική προπόνηση προετοιμασίας στον Α.Σ. TAEKWONDO «ΦΙΛΙΠΠΟ» Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου