Wednesday, 1 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πίτας & Αγωνιστικό τεστ στον Α.Σ. taekwondo «Φίλιππο» Γιαννιτσών

Κοπή πίτας στον Α.Σ. taekwondo «Φίλιππο» Γιαννιτσών.

Στις 20 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η κοπή βασιλόπιτας στον Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών και ταυτόχρονα η γιορτή για τα 26 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου.

Γονείς, φίλοι και μαθητές του συλλόγου παρευρέθηκαν στην γιορτή αυτή και οι προπονητές του συλλόγου Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan και η Ολυμπιονίκης  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, αναφέρθηκαν στα 26 χρόνια επιτυχιών που έχει ο πρωταθλητήε σύλλογος.

Συγκεκριμένα ο προπονητής Γιάννης Γαβριηλίδης είπε: «στα 26 χρόνια λειτουργίας του ο Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών έχει εκατοντάδες μετάλλια από Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Πανελλήνια Κύπελλα, Διεθνή μήτινγκ και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα. Αυτά που ξεχωρίζουν όμως είναι τα 14 Ευρωπαϊκά μετάλλια, τα 9 παγκόσμια μετάλλια, τα 7 Βαλκανικά μετάλλια και φυσικά το Ολυμπιακό αργυρό μετάλλιο της Έλλης Μυστακίδου το 2004.

Ο «Φίλιππος» έχει αναδειχθεί πρωταθλητής σύλλογος σε Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθλήματα και Διεθνή τουρνουά περισσότερες από 50 φορές (26 φορές πρώτος, 18 δεύτερος και 12 τρίτος σύλλογος).

Ευχόμαστε το 2016 Υγεία, Πρόοδο, Ειρήνη, Ευτυχία και περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις».

 Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί είναι: Ντιούδης Ζαχαρίας, Ιακωβίδης Γεώργιος, Πηνειός Παναγιώτης,  Καραφυλλιά Αλεξάνδρα, Λούσπα Χρύσα, Δανιήλογλου Γεώργιος, Σταπατώρης Παναγιώτης.

Αγωνιστικό τεστ στον Α.Σ. taekwondo «Φίλιππο» Γιαννιτσών.

Στις 24 Ιανουαρίου 2016 ο Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» φιλοξένησε τους συλλόγους Α.Σ. Κάτω Τούμπας με προπονητή τον κ. Μπαλή Αργύριο 5ο dan, τον Α.Σ. «Ελπίδες» Πολίχνης με προπονητή τον κ. Μαχαιρόπουλο Ιωάννη 5ο dan και τον Α.Σ. «Πολυδάμας» Τριανδρίας με προπονητή τον κ. Ναζίρη Γεώργιο 6ο dan  για αγωνιστική προετοιμασία με αθλητές-τριες του Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών.

Περίπου 50 αθλητές-τριες έκαναν αγωνιστική προπόνηση με την Ολυμπιονίκη  Έλλη Μυστακίδου 4ο dan, τεχνικό sparing, αγώνες, τακτική-στρατηγική αγώνων γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές να δουν την αγωνιστική και φυσική κατάσταση των αθλητών-τριων και φυσικά να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ταυτόχρονα οι αθλητές-τριες απέκτησαν περισσότερες εμπειρίες ώστε να είναι πιο έτοιμοι για το προσεχές αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας taekwondo.

Η προπόνηση άρχισε 10.00 π.μ. και τελείωσε 2.30μ.μ. μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα, έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά εκτός από την αγωνιστική τους κατάσταση να αναπτύξουν την αλληλεγγύη μεταξύ τους αλλά και την φιλία, που είναι σημαντικό κομμάτι στο χώρο του taekwondo.

Εξετάσεις dan στην Ένωση taekwondo Βορείου Ελλάδας

Στις 24 Ιανουαρίου 2016 στο κλειστό της Πολίχνης από τις 9.00π.μ. έως 12.00μ.μ. πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις dan. Περίπου 90 αθλητές-τριες από την Βόρειο Ελλάδα εξετάστηκαν για το 1ο-2ο-3ο και 4ο dan. Εξεταστές ήταν οι Γιάννης Γαβριηλίδης 7ο dan, Λεμονίδης Γεώργιος 6ο dan και Παλτόγλου Χάρης 6ο dan. Από τον Α.Σ. «Φίλιππο» Γιαννιτσών ο αθλητής Μποζατζούδης Παρασκευάς εξετάστηκε επιτυχώς για το 2ο dan.

Κοπή πίτας & Αγωνιστικό τεστ στον Α.Σ. taekwondo «Φίλιππο» Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου