Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Το 29ο τεύχος του περιοδικού «Εκ Βαθέων» αφιερωμένο στη Νεότητα

Εκδόθηκε από την ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών το 29ο τεύχος του περιοδικού «Εκ Βαθέων» το οποίο είναι αφιερωμένο στη Νεότητα.

Το νέο τεύχος του Νοεμβρίου είναι καλαίσθητο και ανανεωμένο σχεδιαστικά με κείμενα επίκαιρα και προσιτά για όλες τις ηλικίες.

Στο τεύχος αυτό ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ παρουσιάζει τους τρεις Ιεράρχες ως πρότυπα για τους νέους. Επιπλέον δημοσιεύεται και μια ευχή που συνέθεσε ο Σεβασμιώτατος για τους νέους που αγωνίζονται τον καλό αγώνα.

Ο Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής και Νεότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος Πανοσιολ. Αρχιμ. Πολύκαρπος Μπόγρης παραχωρεί συνέντευξη  στον εκδότη του περιοδικού Πρωτοπρ. Ιωάννη Σπυρίδη με θέμα: “Η αγωνία της Εκκλησίας μπροστά στις προκλήσεις των καιρών”.

Ακόμη αρθρογραφούν (κατά σειρά δημοσιεύσεως στο περιοδικό): Ο Ιερομόναχος Πορφύριος Κουτλουμουσιανός, ο π. Γεώργιος Χριστοδούλου, Υπεύθυνος Νεότητας του Ι. Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, ο. Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης,  Αρχιμ. Στέφανος Δέβρελης, ο Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης, Αρχιμ. Παντελήμων Καραλάζος (Δρ.Θ.), ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμονας, ο Ελλογιμώτατος Κωνσταντίνος Κορναράκης, Καθηγητής του τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. και ο κ. Άγγελος Γκούνης, Θεολόγος, ο κ. Αναστάσιος Κιουλμουράτογλου, (Μτ.Θ).

Παρουσιάζονται επίσης τα πιο αξιόλογα πρόσφατα γεγονότα,  που αφορούν την Ι. Μητρόπολη όπως και την ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Το περιοδικό διανέμεται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης» καθώς και στους Ιερούς Ναούς της πόλεως των Γιαννιτσών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου