Tuesday, 7 May, 2024

Έκρυψαν τα 10 μηνών δίδυμα παιδιά τους & τα έσωσαν, λίγο πριν τους εκτελέσει η Χαμάς

Ζευγάρι 30χρονων Ισραηλινών πρόλαβαν να κρύψουν τα δίδυμα δέκα μηνών μωρά τους, πριν δολοφονηθούν από τους τρομοκράτες της Χαμάς.

Τη συγκινητική ιστορία αποκάλυψε ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Κολομβία, Γκάλι Ντράγκαν, σύμφωνα με τον οποίο, ο Ιτάι και η Χαντάρ Μπερδισέφσκι βρίσκονταν στο σπίτι τους, όταν έγινε η επίθεση της Χαμάς και είχαν δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να πάρουν μια απόφαση για τα δίδυμα παιδιά τους, τα οποία τελικά έκρυψαν σε ένα ασφαλές καταφύγιο.

Oι τρομοκράτες της Χαμάς ευτυχώς δεν κατάφεραν να βρουν τα δύο μωρά, τα οποία εντόπισαν ζωντανά ισραηλινοί στρατιώτες, δώδεκα ώρες μετά τη δολοφονία των γονέων τους.

Όπως υπογράμμισε ο Ισραηλινός διπλωμάτης «έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τα παιδιά τους. Τα έκρυψαν σε ένα καταφύγιο, πριν οι τρομοκράτες να μπουν στο σπίτι τους. Ο Ιτάι και η Χαντάρ δολοφονήθηκαν βάναυσα, αφού πολέμησαν γενναία απέναντι στους τρομοκράτες. Δύο τρομοκρατημένοι γονείς έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τα παιδιά τους, που τώρα ορφάνεψαν. Ας είναι ευλογημένη η μνήμη αυτών των ηρώων».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου