Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μητέρα – μανικιουρίστα χρησιμοποίησε τις γνώσεις της στα χέρια του μωρού της

Μια γυναίκα βρέθηκε, δικαιολογημένα, στο στόχαστρο των χρηστών του διαδικτύου, καθώς αποφάσισε
να… φτιάξει τα νύχια του μωρού της, και μάλιστα να δημοσιεύσει ανάλογες εικόνες με το… «επίτευγμά» της
Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η κίνηση μιας μητέρας, και τεχνήτριας νυχιών, η οποία θεώρησε απολύτως φυσιολογικό να χρησιμοποιήσει τις τεχνικές που ξέρει, όχι στην ίδια, όχι σε κάποια φίλη ή συγγενή, ούτε καν σε κάποια πελάτισσα… αλλά στο μωρό της!

Η γυναίκα, και μητέρα του νεογέννητου μωρού, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν η ίδια να κρατά το χεράκι του μωρού της, στο οποίο όμως είχε βάλει ψεύτικα νύχια, και μάλιστα τα είχε λιμάρει με τέτοιο τρόπο για να είναι μυτερά. Μια απαράδεκτη και ιδιαίτερα επικίνδυνη κίνηση εις βάρος του ίδιου της του παιδιού. Η πράξη της αυτή συγκέντρωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, σωρεία αρνητικών σχολίων και έντονης κριτικής. Οι χρήστες του διαδικτύου έκαναν λόγο για ανευθυνότητα της μητέρας και πολλοί από τους γονείς που είδαν την ανάρτηση έσπευσαν να επισημάνουν την επικινδυνότητα αυτής της πράξης εις βάρος του παιδιού.

Ωστόσο, η μητέρα του μωρού, και μανικιουρίστα, δεν φάνηκε να επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις οργισμένες αντιδράσεις, και μάλιστα προσφέρθηκε να φτιάξει και τα νύχια των μωρών άλλων μαμάδων.

news2u

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου