Sunday, 28 April, 2024

Γ. Μυλόπουλος: Στον «αέρα» οι σχολικές μετακινήσεις στην Κ. Μακεδονία. Άφαντη η διοίκηση Τζιτζικώστα

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη με την παράταξη «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», καθηγητή και πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου, για την μη πραγματοποίηση των σχολικών μετακινήσεων στην Κεντρική Μακεδονία:

«Εν αναμονή των απαντήσεων στα ερωτήματα που θέσαμε στον σημερινό και εκ νέου υποψήφιο περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για την αντιπλημμυρική προστασία της Περιφέρειας, διαπιστώνουμε κάθε μέρα που περνάει ότι η Κεντρική Μακεδονία πλημμυρίζει από προβλήματα.

Δεύτερη ημέρα λειτουργίας των σχολικών μονάδων για την νέα σχολική χρονιά και η μετακίνηση χιλιάδων μαθητών προς και από τα σχολεία τους είναι στον «αέρα», μετά την αποχή που αποφάσισαν από τα δρομολόγια τα μέλη του Συνδέσμου Τουριστικών Λεωφορείων. Οι ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων που χρησιμοποιούνται και ως σχολικά λεωφορεία αντιδρούν σε εγκύκλιο του υπουργείου Μεταφορών, η οποία έγινε γνωστή από την περασμένη Παρασκευή.

Υπεύθυνη για τις σχολικές μεταφορές είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Καμία αντίδραση, καμία πρωτοβουλία, καμία δήλωση δεν έχουμε ακούσει από τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και την διοίκηση του, για τη δυσλειτουργία που προκάλεσε η αδράνεια του.

Για ακόμη μια φορά ο κ. Τζιτζικώστας είναι βουβός και απών μπροστά στα προβλήματα των πολιτών. Αδιαφορεί για την μετακίνηση χιλιάδων παιδιών, διότι δεν θέλει να δυσαρεστήσει την κυβέρνηση που στηρίζει εδώ και 4 χρόνια».

«Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου