Friday, 26 April, 2024

Διονύσης Σταμενίτης «Πάνω απο όλους και απο όλα η Ελλάδα»

“Πάνω από όλους και από όλα η Ελλάδα” δήλωσε στον ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης για τις ερχόμενες εκλογές

Ολόκληρη η δήλωση του πρώην Βουλευτή,  Διονύση Σταμενίτη 

Ο κ. Τσίπρας παραιτήθηκε βάζοντας τη χώρα για ακόμη μια φορά σε περιπέτειες.. Τον Δεκέμβριο του 2014 έριξε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για να αναλάβει την εξουσία χρησιμοποιώντας μια ρητορική παραπλάνησης και ψεύδους. Σήμερα, 7 μήνες μετά, μας οδηγεί και πάλι σε μια εκλογική διαδικασία για να δραπετεύσει από τις ευθύνες του, οι οποίες είναι ξεκάθαρες και φέρουν την υπογραφή τη δική του και των συγκυβερνώντων του. Για ακόμη μια φορά θέτει το κομματικό και προσωπικό του συμφέρον πάνω απο το καλό της πατρίδας. Είναι πλέον φανερό ότι είναι ανίκανος να κυβερνήσει τη χώρα και είναι πολύ μικρός για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.
Ο ελληνικος λαός καλείται να αποφασίσει αν θα συμπορευτεί με αυτούς που του υποσχέθηκαν τα πάντα και μόλις ανέβηκαν στην εξουσία του πήραν πίσω τα πάντα. Με αυτούς που επί 6 μήνες έπαιζαν μπλόφα τινάζοντας την τύχη της χώρας και των Ελλήνων πολιτών κυριολεκτικά στον αέρα. Με αυτούς που ανέβασαν τον λογαριασμό στα ύψη και πρόσθεσαν 86 δις στο χρέος.
Με αυτούς που καταδίκασαν τους έλληνες φορολογούμενους να πληρώσουν 12 δις επιπλέον φόρους. Με αυτούς που ανέλαβαν μια χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά και την οδήγησαν:
– από τη ανάπτυξη 1% του 2014 στην ύφεση 4% το 2015,
– από τα πρωτογενή πλεονάσματα 1,5 δις του 2014 σε πρωτογενή ελλείμματα το 2015,
– από μειούμενη ανεργία του 25% το 2014 σε αυξανόμενη ανεργία του 30 %, το 2015
– από την προσπάθεια ένταξης στην πιστοληπτική γραμμή στήριξης το 2014 στο χειρότερο υφεσιακό 3ο μνημόνιο το 2015.
Οι Έλληνες καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στην Ελλάδα της ανάπτυξης, των πλεονασμάτων και της εξωστρέφειας που αποδεδειγμένα εκφράζει και εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία και στην Ελλάδα της ύφεσης, των ελλειμμάτων και της απομόνωσης που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κος Τσίπρας. Ειναι η στιγμή που πρεπει να βάλουμε τέλος στον λαϊκισμό και να οδηγήσουμε, όλοι μαζι, την Ελλάδα στο μέλλον».

Διονύσης Σταμενίτης «Πάνω απο όλους και απο όλα η Ελλάδα»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου