Saturday, 4 May, 2024

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ, Κασσελάκης για τον πόλεμο που δέχεται, το debate και τα… μαχαιρώματα

Την ώρα που οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου βρίσκονται στην τελική ευθεία

συνεχίζονται στο εσωτερικό του κόμματος να εκτοξεύονται αιχμές και «πυρά» από στελέχη και βουλευτές, ανάλογα με ποιον υποψήφιο στηρίζουν στον δεύτερο γύρο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφού προχώρησε νωρίτερα σε αναδίπλωση, αναφορικά με τα όσα είχε καταγγείλει η Έφη Αχτσιόγλου, επανήλθε και μίλησε ενόψει των εκλογών της Κυριακής, αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα ενώ τοποθετήθηκε και για την πρόταση της συνυποψήφιάς του για debate.

«Όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναμετρηθούν με τον λόγο που μπήκαν στην πολιτική. Τι θέλουν να κάνουν και γιατί θέλουν να παραμείνουν σ’ αυτήν» δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου. Σημείωσε ότι ξεπερνά τα μαχαιρώματα, διευκρίνισε ωστόσο, ότι υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στην ανοχή και στην αφέλεια.

«Με έχει πολεμήσει όλο το σύστημα»

Σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στον πόλεμο τον οποίο, τον οποίο όπως είπε δέχεται.

«Με έχει πολεμήσει όλο το σύστημα. Αριστερά και δεξιά» είπε, διαμηνύοντας ότι δεν είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού να κατηγορείται από την ανθυποψήφιά του για «θολά νερά» ή να στοχοποιούνται οι ψηφοφόροι. «Πρέπει κάποιος να μην φοβάται να χάσει. Εγώ δεν φοβάμαι» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη διεξαγωγή debate, που ζητά η κ. Αχτσιόγλου, ανέφερε ότι το είχε ζητήσει ο ίδιος και δεν έγινε αποδεκτό. «Τώρα ο κόσμος μίλησε. Με ξεκάθαρο τρόπο. Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες, με τον κόσμο που υποφέρει» υπογράμμισε, διαμηνύοντας ότι αυτό που μετράει είναι να απαντάμε στις ερωτήσεις του κόσμου.

Η επόμενη μέρα

Ερωτηθείς με ποια στελέχη θα πορευθεί μετά τις εκλογές και αν επηρεάζεται από τον Παύλο Πολάκη, απάντησε ότι δεν έχει καμία συνδιαλλαγή με κανέναν. «Ούτε με τον Παύλο Πολάκη, ούτε με τον Νίκο Παππά. Η υποψηφιότητά μου προέκυψε από τον κόσμο». Σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατά κρυφό το πολιτικό του πρόγραμμα, τους παρέπεμψε στη σελίδα του, όπου είναι ανηρτημένο από τον Αύγουστο.

«Όταν ζητάς να διοικήσεις τη ζωή του κόσμου, πρέπει να του λες και τι θα κάνεις. Είναι αλαζονεία να μην το κάνεις».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου