Friday, 26 April, 2024

Κάλεσμα Πλακιωτάκη για μαζική προσέλευση στην κάλπη της Κυριακής

Τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής θα κυλήσουν ομαλά εξέφρασε ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, καλώντας τους φίλους και τα μέλη του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη της 20ής Δεκεμβρίου.

Εν όψει των εκλογών, ο κ. Πλακιωτάκης είχε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος συνάντηση με τους προέδρους των ΝΟΔΕ.
Τους ευχαρίστησε για τη στήριξη που του παρείχαν στο διάστημα που άσκησε καθήκοντα προέδρου, υπογραμμίζοντας ότι «αποτελούν τη ραχοκοκαλιά και την αναπνοή της παράταξης».
Τόνισε, ότι η Νέα Δημοκρατία, «αποτελεί τη μόνη σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να εγγυηθεί τη σωτηρία και την ανασυγκρότηση του τόπου» και πρόσθεσε: «Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, πάντοτε έβρισκε τον τρόπο να ξεπερνά τις συμπληγάδες». Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές σημείωσε ότι οφείλουν όλοι να επιδείξουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εκλογικής διαδικασίας. «Έχουμε χρέος απέναντι στα εκατομμύρια των απλών και ανώνυμων συναγωνιστών μας, να μη τους ξαναπληγώσουμε και να μην καταστήσουμε και πάλι τη ΝΔ αρνητική είδηση. Έχουμε χρέος να ανακτήσουμε το πληγωμένο γόητρό μας και να χαράξουμε, με αισιοδοξία, το μέλλον της παράταξης» συνέχισε. Ο ίδιος δήλωσε βέβαιος ότι οι εκλογές θα ολοκληρωθούν με επιτυχία και ότι η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενωμένη και πιο δυνατή.

Κάλεσμα Πλακιωτάκη για μαζική προσέλευση στην κάλπη της Κυριακής

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου