Sunday, 28 April, 2024

Κακλαμάνης για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν πρόκειται να πάω στη συνάντηση για το “μασάζ”

«Πρέπει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και να συνεδριάσει όσες ώρες χρειαστεί για να συζητηθεί το ζήτημα»,

τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και το κυβερνητικό «μασάζ» στους βουλευτές της ΝΔ για το ζήτημα.

«Είμαι στη Βουλή από το 1990, με εξαίρεση μια πενταετία που ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν δέχομαι να με ενημερώσει για ένα τόσο σημαντικό θέμα, όσο η ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια, ένας υπουργός, που είναι ικανός, αλλά τον γνώρισα μόλις πριν μερικά χρόνια.

Εγώ είμαι στην παράταξη 60 χρόνια και δεν πρόκειται να πάω την Δευτέρα στη συνάντηση για το “μασάζ”. Πρέπει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και να συνεδριάσει όσες ώρες χρειαστεί για να συζητηθεί το ζήτημα», είπε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης. Σημειώνεται πως την Δευτέρα και την Τρίτη, στα γραφεία της Ν.Δ. στην οδό Πειραιώς, καλείται, σε δύο γκρουπ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να ενημερωθεί αναλυτικά για το περιεχόμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας.

Την εισήγηση έχει αναλάβει να κάνει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, με τη «βοήθεια» και των δύο αντιπροέδρων του κόμματος. Τέλος, τη Δευτέρα θα παραστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και την Τρίτη ο Κωστής Χατζηδάκης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου