Monday, 6 May, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτιά Κασσελάκη με διαφορά, δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Περίπου στις 147.000 η συμμετοχή στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου

Η μαζικότητα της συμμετοχής είναι το καλύτερο μήνυμα για την επόμενη μέρα, υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ

Για μια πολύ σημαντική ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μίλησε ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος σε δηλώσεις του στα κεντρικά γραφεία στην Κουμουνδούρου. Ανέφερε ότι στις εκλογές συμμετείχαν περίπου 147.000 (σ.σ. η καταμέτρηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα) εκ των οποίων οι 40.000 είναι νέα μέλη.

Ο κ. Φάμελλος υπογράμμισε ότι το μήνυμα αυτών των εκλογών είναι σημαντικό και είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ με ενισχυμένη εντολή από την κοινωνία για να καταθέσει πρόταση διακυβέρνησης της χώρας.

Ευχαρίστησε όσους ψήφισαν και όλα τα στελέχη, τονίζοντας ότι «θα ανταποκριθούμε στην ευθύνη αυτής της μεγάλης συμμετοχής. Σχολίασε ότι αυτή η συμμετοχή δείχνει την αγωνία του κόσμου.

Παρότι είναι πολύ νωρίς για μία συνολική εικόνα της εκλογής στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει να αποκτά ένα προβάδισμα απέναντι στους συνυποψηφίους του, καθώς ανακοινώνονται τα πρώτα αποτελέσματα.

Στον Διόνυσο της Αττικής, ψήφισαν 602 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Κασσελάκη να παίρνει 281 ψήφους, την κ. Αχτσιόγλου 178, τον Νίκο Παππά 83, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο 52 και τον Στέφανο Τζουμάκα 8 ψήφους. Αντίστοιχα, στα Φάρσαλα ψήφισαν 118- και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Έφη Αχτσιόγλου 45, Στέφανος Κασσελάκης 52, Νίκος Παππάς 15, Στέφανος Τζουμάκας 1

Ευκλείδης Τσακαλώτος 4, ενώ βρέθηκε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο. Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης είχε επικρατήσει και στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου