Saturday, 4 May, 2024

Δρόμος Θυσίας δήμου Πέλλας: Το πολιτιστικό πρόγραμμα

Η οργανωτική επιτροπή του Δρόμου Θυσίας 2023 ανακοινώνει την παράταση των ηλεκτρονικών εγγραφών έως την Πέμπτη 21/9, ώρα 8.30μμ.

Τονίζεται ότι νέες εγγραφές θα γίνονται  το Σάββατο 23/9 ώρα 6μμ-9μμ, καθώς και την Κυριακή 24/9, ώρα 7πμ-8.30πμ., στον πεζόδρομο Γιαννιτσών. 

Παρακαλούνται όλοι οι δρομείς-περιπατητές των Γιαννιτσών, να προσέλθουν στη γραμματεία την παραμονή του αγώνα για να πάρουν τον αριθμό συμμετοχής και τα αναμνηστικά της διοργάνωσης, ώστε να μην υπάρξει συμφόρηση το πρωί της Κυριακής.                                            

Οι μπάντες του Δήμου

Η φιλαρμονική Γιαννιτσών και η φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Πέλλας, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν στη διοργάνωση, ενισχύοντας την προσπάθεια των δρομέων, το πρωινό της Κυριακής.

Σάββατο, 23/9 Πολιτιστικό Πρόγραμμα

Την παραμονή του αγώνα, ώρα 6μμ-9μμ στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, εκεί όπου θα λειτουργούν οι γραμματείες θα εμφανιστούν μουσικά σχήματα της πόλης. Το πολιτιστικό πρόγραμμα ανοίγει με την παρέλαση των τυμπανιστών της MDS MUSIK ACADEMY στον πεζόδρομο.

Ακoλουθούν δύο ιδιαίτερα μουσικά σχήματα από μαθητές και μαθήτριες των Γιαννιτσών, οι «Τradaγμα» με τις Ηρώ Μουρτιάδου, Χριστίνα Ταγκούτα, Ελπίδα Κατσαβουνίδου και  οι «Οldso(u)» με τους Γιώργο Τσιτρούδη, Πέτρο Γκιουλέκα, Χρήστο Μποζαγλυκίδη, Γιώργο Στεργίου και Εύα Καραϊσκάκη. Με την πολύτιμη συνεργασία των ΓΙΑΝΝΙΤΖΑΖ.

Συμμετοχές εθελοντών-εγγραφές-πληροφορίες: Δήμοs Πέλλας/Γραφείο Αθλητισμού,  τηλ 23823 50850, email: aodig@giannitsa.gr                            

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου