Saturday, 4 May, 2024

Η κοπή της Βασιλόπιτας του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ»

Την Κυριακή 14 Ιανουάριου 2024 στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ»

έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας, με μια όμορφη και σεμνή εκδήλωση.

Πριν την κοπή της πίτας τελέσθηκε ο Αγιασμός του συλλόγου από τον πατέρα Γεώργιο Σιδέρη εκπρόσωπο της Ι.Μ. Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας.

Ο πρόεδρος Γιώργος Δόντσιος με τα νέα μέλη του συμβουλίου, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους του Ομίλου, αναφέρθηκε τόσο στη δράση του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε, όσο και στους στόχους για το επόμενο διάστημα, που παρόλο των δυσκολιών της εποχής, καταβάλλονται μέγιστες προσπάθειες για την επίτευξη της υλοποίησής τους.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι: Βουλευτής Πέλλας Λ. Βασιλειάδης, Αντιδήμαρχοι Δήμου Πέλλας Π. Δεντσίδου και Θ. Μάγγος, πρώην Δήμαρχος Πέλλας, Γρ. Στάμκος, Δημοτικός σύμβουλος Ι. Κουτούδης και ο Πρόεδρος  της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας Γ. Τόσιος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα.

Το Δ.Σ. του ΕΟΓ «Η ΠΕΛΛΑ», ευχαριστεί θερμά τους επισήμους, τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τους εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, δύναμη και χαρά!

Στα παιδιά να έχουν καλή πρόοδο στο σχολείο τους και να έχουν μια χαρούμενη χρονιά γεμάτη χορούς!

Τέλος, ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Δήμαρχο Γρ. Στάμκο για την 13 ετών άψογη συνεργασία τους τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό, προτάσσοντας και οι δύο την αγάπη για τον πολιτισμό, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.  

Στον νέο Δήμαρχο Στ. Φουντουκίδη και το νέο Δημοτικό συμβούλιο ευχήθηκε καλή δύναμη, να έχουν υγεία και με τη βοήθεια του Θεού να επιτύχουν στο έργο τους για το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου