Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στους ρυθμούς του Καρναβαλιού η Κρύα Βρύση!

Στους ρυθμούς του Καρναβαλιού ζει η Κρύα Βρύση δύο σχεδόν μήνες πριν την μεγάλη παρέλαση των Καρναβαλιστών που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου.

Επετειακό το φετινό Καρναβάλι και οι άνθρωποι του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης, που είναι πλέον ο “μπροστάρης” της διοργάνωσης με την πολύ σημαντική, ιδιαίτερα φέτος, υποστήριξη του Δήμου Πέλλας, είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν μοναδικές στιγμές κεφιού και διασκέδασης στους επισκέπτες της Κρύας Βρύσης.

30 χρόνια πλέον, το παλιότερο σύγχρονο Καρναβάλι της Κεντρικής Μακεδονίας και οι εκπλήξεις για φέτος είναι πολλές από τους διοργανωτές αφού όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα υπάρξει ρεκόρ σε πολλούς τομείς. Ρεκόρ αριθμού Καρναβαλιστών και αρμάτων, παιχνίδια, δράσεις και διαγωνισμούς για τα παιδιά το Σάββατο, παραμονή της μεγάλης παρέλασης, ενώ πολύ πιθανόν να υπάρξει και μεγάλη συναυλία το ίδιο βράδυ με γνωστό όνομα του μουσικού στερεώματος της χώρας.

Η μεγάλη έκπληξη όμως θα είναι ο guest star της παρουσίασης του καρναβαλιού, ένα πολύ γνωστό όνομα της show biz το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η επιτροπή του καρναβαλιού συνεδριάζει εβδομαδιαία κάθε Δευτέρα για τον καλύτερο συντονισμό ενεργειών και πρωτοβουλιών των προετοιμασιών, ενώ ο Δήμος Πέλλας με εντολή του νέου Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη θέλει να παρουσιαστεί η καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων χρόνων.

Ο στολισμός της πόλης θα ξεκινήσει πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά ενώ τα θετικά μηνύματα για την συμμετοχή του κόσμου και ξένων επισκεπτών έρχονται και από τα τουριστικά γραφεία της Βόρειας Ελλάδας, όπως έχουν ενημερώσει τους διοργανωτές ετοιμάζουν τριήμερες εκδρομές στην περιοχή μας…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου