Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χαμός από κόσμο στο 3ο Σκυδραϊκό Καρναβάλι

Χιλιάδες δημότες και επισκέπτες, απήλαυσαν το ανανεωμένο, επιτυχημένο, σατυρικό, επίκαιρο, διασκεδαστικό Σκυδραϊκό Καρναβάλι!

Όπως ανέφερε η δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου: «Η αγάπη για τον τόπο μας, μας δίνει θάρρος, μας δίνει δύναμη και τολμάμε, να πράττουμε δράσεις, εκδηλώσεις που αυξάνουν την επισκεψιμότητα στον τόπο μας, τονώνουν την τοπική αγορα και τα καταστήματα μας, στηρίζουν τους συνδημότες μας, προσφέρουν χαρά, διασκεδάσει, βιώματα, μνήμες σε όλους τους συνανθρώπους μας και τοποθετούν τη Σκύδρα στον χάρτη των πολιτιστικών διαδρομών και αποκριάτικων προορισμών… και όλα αυτά με πολύ λίγα χρήματα, χωρίς σπατάλες και αφαίρεση πόρων, αλλά με πάρα πολλή δουλειά, με τόλμη, με θέληση…

Ολόθερμες ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες: συλλόγους, καταστήματα και καφέ της πόλης μας, … Είμαστε εδώ για τα δύσκολα και τα εύκολα, είμαστε εδω για όλους και συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη Σκύδρα που θέλουμε…».

Η δήμαρχος ευχαρίστησε επίσης, όλους τους συνεργάτες, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, υπαλλήλους, εθελοντές, Συλλόγους, φορείς που συμμετείχαν για ένα ακόμη επιτυχημένο Σκυδραϊκό Καρναβάλι.

Οι δύο παρουσιαστές Α. Τελιανίδου και Κ. Θεοδοσίου παρουσίαζαν τα άρματα και τους καρναβαλιστές, τους ήρωες της Disney, τους αστροναύτες, τους σούπερ ήρωες, μάγους και τσιγγάνες με Καρτ…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου