Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έδεσσα: Νερό… υπάρχει στον μεγάλο ποταμοβραχίονα

“Σιγή ασυρμάτου” για όλους αυτούς, που από την αρχή της εβδομάδας, “βομβάρδιζαν” το διαδίκτυο, με μια φωτογραφία του άδειου Καταρράκτη της Έδεσσας από νερό.

Και όλα αυτά, για να πείσουν τον κόσμο, πόσο ” κακή” είναι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, που θέλει να κατασκευάσει το έργο στον μεγάλο ποταμοβραχίονα της Έδεσσας.
Όλα αυτά βέβαια συνέβησαν στο τριήμερο Δευτέρα-Τρίτη και Τετάρτη, όπου όντως η στάθμη του νερού ήταν χαμηλή, προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες στην κοίτη του ποταμού, μετά από την καθυστέρηση σχεδόν ενός εξαμήνου, αφού υπήρχαν τα δικαστήρια.
Και λέμε ” πάλι” γιατί ενώ οι εργασίες είχαν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου.
Το ίδιο βράδυ όμως, άγνωστοι προς το παρόν δράστες, προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στον εκσκαφέα του εργολάβου, με αποτέλεσμα, το έργο να καθυστερήσει για μία ακόμη εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι την Δευτέρα που μας πέρασε, άτομα της ΠΕ Πέλλας, μάζεψαν από το ποτάμι όλα τα ψάρια που υπήρχαν και τα μετέφεραν σε άλλο σημείο. (δείτε εδώ)
Από χτες όμως, που το ποτάμι έχει και πάλι νερό, κανείς από τους “διαμαρτυρόμενους” δεν ανέβασε κάποια φωτογραφία, για να δείξει πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Μάλλον κάποιοι αιφνιδιάστηκαν, αφού είναι γνωστό ότι οι εργασίες, θα γίνονται μόνο στο πρώτο τριήμερο της εβδομάδας.
Τώρα όλοι αναμένουν την απόφαση του δικαστηρίου, για την δεύτερη προσφυγή, ενώ η κατασκευάστρια εταιρία, είναι έτοιμη να καταθέσει μηνύσεις, για διαφυγόντα κέρδη (λόγω κωλυσιεργίας του έργου), αλλά και επειδή με αυτό τον τρόπο, πλήττεται το κύρος και η αξιοπιστία της.

Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου