Saturday, 4 May, 2024

Έρανος του Συμβαδί-ζω για συντοπίτη μας που ζει από θαύμα

Έρανος του Συμβαδί-ζω για συντοπίτη μας που ζει από θαύμα. Πόσοι από εμάς δεν γνωρίζουμε τον συντοπίτη μας Χρήστο Αδαμίδη; 

Πόσες πλάκες έκανες νεότερος και πόσους φίλους και φίλες απέκτησες; Η ζωή τα φέρνει έτσι που, μας καλεί να σε βοηθήσουμε, και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να το κάνουμε Χρήστο. Ο Χρήστος που φαινόταν να μην τα καταφέρνει άντεξε! Και έκανε το μικρό θαύμα του.
Μετά από 2,5 μήνες σε καταστολή κατάφερε να βρει ξανά την επαφή του με το περιβάλλον.
Μόνο που τώρα η ανηφόρα γίνεται ακόμη πιο απότομη.
Θα χρειαστεί να τον στείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τη δύναμη μας και τις ευχές μας σε κατάλληλο κέντρο αποκατάστασης, ώστε να ολοκληρωθεί το θαύμα. Θα χρειαστεί να βοηθήσουμε ο καθένας και η καθεμιά με κάτι από το υστέρημα μας. 
Όσο Γολγοθά και να μπορεί να αντέξει μια οικογένεια, τα έξοδα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ μεγάλα.
Ο σύλλογος μας Συμβαδί-ζω αναλαμβάνει την συγκέντρωση χρημάτων μέσω του τραπεζικού λογαριασμού που διατηρεί.
Τα ποσό που θα συγκεντρωθεί αυτές τις ημέρες των εορτών θα διατεθεί ολόκληρο στο κέντρο αποκατάστασης. Παρακαλούμε στην αιτιολογία κατάθεση να γράφετε δωρεά προς ΧΡΗΣΤΟ ΑΔΑΜΙΔΗ.
Όσες και όσοι δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση μπορείτε να ενισχύσετε με μετρητά και παραλαβή του αντίστοιχου παραστατικού, στα γραφεία μας, δίπλα στα TAXI Σκύδρας, κάθε Παρασκευή 18:00-20:00.
Πάμε να δείξουμε ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη που μας ενώνει σε δύσκολες στιγμές! Πάμε να γυρίσουμε τον Χρήστο στα δυο μικρά του παιδιά και τη σύζυγο του!
Αριθμός λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς: GR6801722530005253106456210
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου