Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αγιασμός στο αναμορφωμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας παραδίδεται στο κοινό μετά από την υλοποίηση του μεγάλου έργου ενεργειακής αναβάθμισης

που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», με προϋπολογισμό 1.140.000€, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης των υποδομών φιλοξενίας των αθλούμενων με πόρους της ΔΗΚΕΔΕ και του Δήμου Έδεσσας.
Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, κ. Ιωήλ, ενώ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Μουράτογλου, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ Νατάσα Ιατρίδου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εργαζόμενοι.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Μουράτογλου στο μήνυμά του τόνισε τα εξής:
«Σήμερα παραδίδουμε σε χρήση στους πολίτες της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής ένα σημαντικό αθλητικό έργο, το πλήρως αναβαθμισμένο και ενεργειακά θωρακισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας. Πρόκειται για το πρώτο περιφερειακό Δημοτικό Κολυμβητήριο στη χώρα μας που έχει δεχθεί τέτοια μεγάλη παρέμβαση ενεργειακής θωράκισης και θα μας δώσει τη δυνατότητα 12μηνης λειτουργίας.
Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΔΗΚΕΔΕ για την προσπάθεια που κάνει και τον πρώην Δήμαρχο, τον Δημήτρη Γιάννου, με τον οποίο συνεργαστήκαμε άψογα όλα αυτά τα χρόνια και καταφέραμε να πετύχουμε την αναβάθμιση του κολυμβητηρίου και πολλών ακόμα έργων.
Προσωπικός μου στόχος είναι η υλοποίηση έργων που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των πολιτών και δίνουν στον τόπο μας τις αναπτυξιακές προοπτικές που του αξίζουν. Για το λόγο αυτό δεν θα μπούμε σε καμία λογική αντιπαράθεσης λόγων, αλλά αντιπαράθεσης έργων. Γιατί εμείς μιλάμε με τα έργα μας και την προσπάθεια που κάνουμε.
Ανοίγοντας λοιπόν το πλάνο και τους ορίζοντές μας προς όλες τις κατευθύνσεις καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες και όλους τους φορείς να συστρατευτούν στην προσπάθεια για να πετύχουμε το καλύτερο για την πόλη μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου