Saturday, 4 May, 2024

Β. Βασιλειάδης: Η Πέλλα στην πρώτη φάση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Παρέμβαση του βουλευτή Πέλλας, Λάκη Βασιλειάδη για τις περιοχές χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο
Η Πέλλα θα είναι μία από τις πρώτες περιφερειακές ενότητες της χώρας στην οποία ξεκινά η εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Στην πρώτη πιλοτική φάση του προγράμματος προτεραιότητα θα δοθεί στην Γ’ Λυκείου, ώστε να μη χαθεί χρόνος λόγω των επερχόμενων Πανελλαδικών εξετάσεων, αλλά σύντομα θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες τάξεις.
Για την εξέλιξη, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων για την άμεση ανταπόκριση σε μια πρωτόγνωρη για τη χώρα κατάσταση. Συγχαρητήρια επίσης και στο Διευθυντή και τα στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας για τις ενέργειές τους ώστε η Πέλλα να είναι από τις πρώτες περιφερειακές ενότητες της χώρας όπου θα χρησιμοποιηθούν τα καινοτόμα αυτά εργαλεία εκπαίδευσης.
Σε επικοινωνία μου με τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, ζήτησα να υπάρξει μέριμνα και για τους μαθητές οι οποίοι ζουν σε χωριά και απομακρυσμένες περιοχές όπου υπάρχει περιορισμένη ή και καθόλου πρόσβαση στο διαδίκτυο, τόσο μέσω επίγειας σύνδεσης όσο και μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου