Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Γρηγόρης Στάμκος από τον Ν. Μυλότοπο: “Θα κερδίσουμε τη μάχη απέναντι στον λαϊκισμό”

Έδωσε το μήνυμα η κεντρική ομιλία του υπ. δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ Γρηγόρη Στάμκου στον Νέο Μυλότοπο!

Το βράδυ της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του υπ. δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» Γρηγόρη Στάμκου στον Νέο Μυλότοπο. Πλήθος κόσμου και υποψηφίων γέμισαν την πλατεία και σε κλίμα ενθουσιασμού, έγινε η ομιλία του Γρ. Στάμκου.

«Έχετε αποφασίσει ποιος θα διοικήσει την επόμενη τετραετία τον δήμο Πέλλας»; διερωτήθηκε ο υπ. Δήμαρχος, και συνέχισε λέγοντας ότι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη. Μάχη ανάμεσα στη σοβαρότητα και την αερολογία, ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, ανάμεσα στην αξιοπρέπεια και τον λαϊκισμό…» είπε μεταξύ άλλων, και άφησε αιχμές για άθλια προπαγάνδα και προσωπικές προσβολές, από τον «αντίπαλο του» του Στ. Καστερίδη.

Η ομιλία ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση υποψηφίων από τις ΤΚ.

 

Η επόμενη κεντρική ομιλία του δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης “ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ” Γρηγόρη Στάμκου, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 20.30 στην Πέλλα, Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου