Tuesday, 19 March, 2024

Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας: Μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης!

Μία ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη για την Έδεσσα επιφύλασσε η ανακοίνωση στο Φύλο της Εφημερίδας

της Κυβέρνησης της δημιουργίας του νέου Δικαστικού Μεγάρου της πόλης.
Πρόκειται για έναν στόχο τον οποίο διεκδικούμε εδώ και πολλά χρόνια και θα συμβάλει στη διατήρηση και βελτίωση του χαρακτήρα της Έδεσσας ως διοικητικού κέντρου, ενώ θα βελτιώσει σημαντικά το σύνολο των εργασιών που σχετίζονται με τη Δικαιοσύνη. Η Έδεσσα, ως πρωτεύουσα του Νομού Πέλλας και διοικητικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής, διεκδικεί και πετυχαίνει σημαντικούς στόχους για τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.
Την πολύ σημαντική αυτή εξέλιξη χαιρέτισε ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, τονίζοντας «Είναι μία μεγάλη μέρα για την Έδεσσα και μία πολύ σημαντική επιτυχία, καθώς η σημερινή ανακοίνωση αποτελεί την έναρξη υλοποίησης ενός ακόμα στόχου δεκαετιών, αυτού της κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου της Έδεσσας.
Εδώ και πολλά χρόνια κάνουμε την προσπάθεια για την κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου και τώρα νοιώθω περήφανος που ένας ακόμα στόχος επιτυγχάνεται!
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, που κατανόησε το δίκαιο αίτημα της πόλης και συνεργαστήκαμε άψογα για να έρθει η σημερινή επιτυχία. Ευχαριστώ επίσης τους Βουλευτές Πέλλας που βοήθησαν την προσπάθεια του Δήμου Έδεσσας και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, που στάθηκε στο πλευρό μας και στήριξε το αίτημα κατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου. Τέλος, ευχαριστώ θερμά για την άριστη συνεργασία τον Δικηγορικό Σύλλογο και ειδικά την Πρόεδρο Λεμονιά Γαϊσίδου, όπως και τους προηγούμενους Προέδρους, με τους οποίους συνεργαστήκαμε για την επίτευξη αυτού του στόχου».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου