Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εγκαίνια για την 5η Pella Agro – Χωρίς μέλλον η έκθεση της Κρύας Βρύσης

Εγκαίνια για την 5η Pella Agro, την 31η Γεωργική Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης το βράδυ της Τετάρτης 29/08

Η έκθεση κάθε χρόνο και πιο συρρικνωμένη, και ευτυχώς που ακόμη συμπράττουν κάποιοι επιχειρηματίες της περιοχής στη στήριξη της.

Δυστυχώς, πέρα από το κόψιμο της κορδέλας και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνη Τσώτσο που στην ομιλία του αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που είναι άγνωστο αν θα έχει κάποια στιγμή τέλος για τους επαγγελματίες και τους παραγωγούς, προοπτική δε φαίνεται να υπάρχει για την έκθεση της Κρύας Βρύσης, αν δεν αλλάξει μορφή και αέρα ανανέωσης.

Οι κυρίες Ζωή Κουτσοκώστα, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γιαννιτσών με την πρόεδρο της Δ.Ε. Γιαννιτσών Σταυρούλα Γκαδάκη

Ο βουλευτής Πέλλας της Χ.Α. Ιωάννης Σαχινίδης που εμφανίστηκε στο περιθώριο της έκθεσης και όχι επίσημα στα εγκαίνια. Δεξιά ο Προϊστάμενος του Τμήματος Διαφάνειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Τσουφλίδης 

Και μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων που συμμετείχαν στην έκθεση με παραδοσιακούς χορούς.

Και όλα αυτά, στη “σκιά” των πολιτών που διεκδικούν ανεξάρτητο δήμο την Κρύα Βρύση, οι οποίοι ανήρτησαν σχετικό πανό πίσω από την εκδήλωση με αίτημα να τεθεί το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας. Λίγο πριν την έναρξη του αγιασμού συζήτησαν το θέμα με τον κ. Τζιτζικώστα παίρνοντας θετική απόκριση από πλευράς του.

Σε επόμενη ανάρτηση οι ομιλίες από τον Ι. Τσώτσο και τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου