Saturday, 4 May, 2024

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας Πανίδη, στα Γιαννιτσά

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας Πανίδη, στα Γιαννιτσά

Φορολογικές και Λογιστικές Υπηρεσίες, ο Αξιόπιστος Συνεργάτης Σας, Πανίδης Ηλίας και Ιωάννης, Ο.Ε.Εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας Πανίδη, στα Γιαννιτσά, διοργανώθηκε στο καφέ-μπαρ «Στοά» το βράδυ της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου 2023.Το αντικείμενο εργασιών της εταιρίας, γνωστό όλα αυτά τα χρόνια, οι λογιστικές-φοροτεχνικές υπηρεσίες, η εκπόνηση Οικονομοτεχνικών Μελετών, η σύνταξη, υποβολή και υλοποίηση προγραμμάτων Leader, ΕΣΠΑ, η σύνταξη και υποβολή προσφορών σε διεθνής ηλεκτρικούς διαγωνισμούς καθώς και η έκδοση ψηφιακής υπογραφής που απαιτείται, οι λογιστικές-φοροτεχνικές πραγματογνωμοσύνες. Η επιχείρηση ιδρύθηκε τo 1983 από τον Αβραάμ Πανίδη με τη μορφή της ατομικής επιχείρησης και με αντικείμενο δραστηριότητας τις λογιστικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Το 1986 η επιχείρηση απασχολούσε 2 άτομα προσωπικό και για πρώτη φορά ανέλαβε την τήρηση βιβλίων Γ κατηγορίας (διπλογραφικά), όπου έως και σήμερα και συνεχίζει να υποστηρίζει μικρομεσαίες και μεγάλες εταιρίες σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.Φτάνοντας στο 2004 άρχισε η ενασχόληση του γραφείου με τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ και τους Αλληλοασφαλιστικούς Συνεταιρισμούς των Υπεραστικών ΚΤΕΛ, όπου έως και σήμερα έχει αναλάβει καθ’ ολοκληρία, όλο το λογιστήριο με δικό του προσωπικό. Αυτό είχε σαν συνέπεια την αύξηση των εργαζομένων από 5 σε εννέα.

Το 2012, συστήνεται η ομόρρυθμη λογιστική-φοροτεχνική εταιρία Πανίδης Αβραάμ και Ιωάννης Ο.Ε., με μέλη τους λογιστές Φοροτεχνικούς Πανίδης Αβραάμ και Πανίδη Ιωάννη και με 9 άτομα προσωπικό (όλοι πτυχιούχοι οικονομικών σχολών Α.Τ.Ε.Ι και Α.Ε.Ι).

Το 2017 εισέρχεται στην εταιρία ο Πανίδης Ηλίας και αλλάζει η επωνυμία της εταιρίας σε Πανίδης Ηλίας και Ιωάννης Ο.Ε., με μέλη τους Πανίδη Αβραάμ, Πανίδη Ιωάννη και Πανίδη Ηλία, όλοι μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Το προσωπικό αυξήθηκε στους δεκατρείς εργαζόμενους (όλοι πτυχιούχοι οικονομικών σχολών Α.Τ,Ε,Ι και Α.Ε.Ι).

Σήμερα, η εταιρία μαζί με τους ιδιοκτήτες και τις προσωπικές επιχειρήσεις αυτών, απασχολεί 18 εργαζομένους, με επιστημονική γνώση, σύγχρονη τεχνολογία και αρτιότητα.Κλείνοντας φέτος 40 έτη, το γραφείο χαίρει εκτίμησης και αναγνώρισης από εκατοντάδες πελάτες, που εξυπηρετούνται από το σύνολο του προσωπικού και συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, με τεχνογνωσία και επαγγελματισμό!

Αυτό το απέδειξαν σήμερα, οι δεκάδες καλεσμένοι που βρέθηκαν να γιορτάσουν και να τιμήσουν την ομάδα-οικογένεια Πανίδη.Ο κ. Σπυρίδης Γαβρίλος και η σύζυγός του, Καίτη, που στήριξαν τον κ. Αβραάμ Πανίδη στα πρώτα βήματα της επιχείρησης, συγκινήθηκαν στην αναφορά προς το πρόσωπό τους…Ακολούθησε η κοπή της τούρτας για τα 40 έτη και οι καλεσμένοι απόλαυσαν εδέσματα από τον μπουφέ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου