Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ημαθία: Μήνυση από τον πατέρα του βρέφους σε 37χρονη, γονείς

Μήνυση σε βάρος κατά πολλών προσώπων κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του Στέλιου Σούρλα ο πατέρας του 6μηνών βρέφους που βρήκε το θάνατο από την ίδια του τη μάνα στην Ημαθία.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα η μήνυση στρέφεται εναντίον της 37χρονης των γονέων της αλλά και άλλων συγγενών. Για εξύβριση και απειλή αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε στην κηδεία του βρέφους.

Ο συνήγορος κατέθεσε μήνυση προς την οικογένεια της δράστιδος καθώς όπως υποστηρίζει ο πατέρας οι γονείς της 37χρονης γνώριζαν για την διαταραγμένη ψυχική κατάσταση της αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Ο πατέρας του βρέφους μάλιστα τόνισε πως έφυγε από το σπίτι καθώς φοβόταν ότι η σύντροφος του θα τον σκοτώσει στον ύπνο.

Με σκυμμένο το κεφάλι και αλεξίσφαιρο η μάνα που σκότωσε το βρέφος της. «Ντροπή σου»

Αμίλητη, με σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας αλεξίσφαιρο έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος της στο Μακροχώρι Ημαθίας. «Ντροπή σου» φώναξαν άτομα και συγγενείς του πατέρα που μαζεύτηκαν έξω από τα Δικαστήρια.

Η 37χρονη από λεπτό σε λεπτό θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή Βέροιας για να δώσει εξηγήσεις για το τραγικό συμβάν. Σε βάρος της ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η κατηγορούμενη φέρεται να ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος κι ότι όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει. Διά του συνηγόρου της αναμένεται να υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως.

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του 6 μηνών βρέφους. Συγκεκριμένα, το βρέφος υπέστη κάταγμα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας, σύμφωνα με τα ευρήματα από την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης… δείτε εδώ

«Άμα τον προλάβαινα θα τον έλιωνα» λέει ο παππούς του νεκρού βρέφους για τον πατέρα

Σε κλίμα έντασης έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης η κηδεία του έξι μηνών βρέφους το οποίο σκότωσε η ίδια του η μητέρα στο Μακροχώρι.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, όπου, επειδή το παιδί δεν ήταν βαφτισμένο δεν τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία, αλλά διαβάστηκε μία ευχή από τον ιερέα και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο νεκροταφείο του χωριού.

Στη διάρκεια της κηδείας προκλήθηκε αναστάτωση, όταν ο πατέρας του βρέφους, επιχείρησε να παραστεί στην τελετή, όμως οι γονείς και οι συγγενείς της 37χρονης δεν του το επέτρεψαν, υποχρεώνοντάς τον να φύγει από την εκκλησία και το νεκροταφείο.

Μιλώντας στο MEGA, ο παππούς του βρέφους έδωσε τη δική του εκδοχή τα όσα συνέβησαν στην κηδεία.

«Εγώ τον κάλεσα να έρθει στην κηδεία, ως όφειλα. “Θέλεις να έρθεις στην κηδεία;’’ Ήρθε. Μόλις έφτασε στα 30 μέτρα άρχισε να μας βρίζει. “Αλήτες, θα σας…”. Μόλις εγώ τον κυνήγησα, δεν το κρύβω, αλήθεια σου λέω, του έριξα ένα κυνήγι, άμα τον προλάβαινα, θα τον έλιωνα», είπε… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου