Friday, 3 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μαρία Γιακαμόζη: Κανένας περιορισμός δεν εμποδίζει το Χριστό μας να αναστηθεί στις καρδιές μας

Το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι, παραμονές της Ανάστασης του Κυρίου, στέλνει η Αντιδήμαρχος

Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Σκύδρας, Μαρία Γιακαμόζη:
Ο Μυστικός Δείπνος σήμερα! Το Θείο Δράμα κορυφώνεται! “Σήμερον κρεμᾶται ἐπί ξύλου ὁ ἐν ὕδασι την γῆν κρεμάσας…”
Κάτω από τον ίσκιο του Σταυρού όσοι μπορούν να δουν, βλέπουν την ελπίδα για τη ζωή και την αγάπη για τον άνθρωπο, όσοι μπορούν ν’ ακούσουν, αφουγκράζονται το διαχρονικό μήνυμα της Ανάστασης, που το φετινό Πάσχα εν μέσω της παγκόσμιας υγιεινομικής κρίσης είναι περισσότερο επίκαιρο από κάθε άλλη φορά!
Ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, αλλά και ως άνθρωπος με αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, που από την πρώτη στιγμή αγωνίστηκα με υψηλό αίσθημα ευθύνης στο πλευρό της Δημάρχου Σκύδρας και των εργαζομένων του Δήμου για τη στήριξη των συμπολιτών μας τις δύσκολες αυτές μέρες, στην προσπάθεια αναχαίτισης της διασποράς του covid-19 και προστασίας της δημόσιας υγείας, συναισθανόμενη την κρισιμότητα των ημερών, εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσουμε την προσπάθεια με ομαδικότητα, υπομονή και επιμονή κρατώντας υπεύθυνη στάση παραΜΕΝΟΝΤΑΣ σπίτι!
Ας μην γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε όλοι μαζί ως τώρα!
Κανένας περιορισμός και κανένας εγκλεισμός δεν εμποδίζει το Χριστό μας να αναστηθεί στις καρδιές μας!
Το μήνυμα της Ανάστασης μπορούμε να το “διαβάσουμε” και να το βιώσουμε στις καρδιές μας κι ας είμαστε μακριά από τις Εκκλησίες μας!
Εύχομαι το ανέσπερο Φως και ο άδυτος Ήλιος να πλημμυρίσει με Φως αγάπης κι ελπίδας τις ζωές όλων και με προσδοκία για καλύτερες μέρες!
Καλή και ευλογημένη Ανάσταση με ανάταση ψυχής!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου