Saturday, 4 May, 2024

Νέα ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής  σύμφωνα με το Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

σε  συνέχεια του  Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού (α.α 13/2017) που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Από σήμερα Παρασκευή (26-05-2017) μέχρι και την Κυριακή (28-05-2017) οι βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές και  θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στις εξής περιοχές:

  1. Στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τα νησιά του Βόρειου και του Ανατολικού Αιγαίου μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (28-05-2017).
  2. Στην Πελοπόννησο, τη Στερεά (πιθανόν πρόσκαιρα και την Αττική) και την Εύβοια από τις απογευματινές ώρες σήμερα Παρασκευή (26-05-2017) μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (28-05-2017).
  3. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από τις βραδινές ώρες σήμερα Παρασκευή (26-05-2017) μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου (27-05-2017).

Έκλεισε το τμήμα του οδικού δικτύου του Κιλκίς

Οι έντονες βροχοπτώσεις από χθες το απόγευμα, αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας έχουν προκαλέσει προβλήματα σε τμήμα του οδικού δικτύου του Κιλκίς. Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις 05:00 διεκόπη η κυκλοφορία στο 42ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, σε ένα τμήμα 3 χιλιομέτρων.

Στην περιοχή εκτελούνται έργα συντήρησης της εθνικής οδού. Το σημείο όπου υπάρχει μεγάλη συσσώρευση υδάτων, είναι ακριβώς στο ύψος της παρακαμπτήριας οδού που έχει δημιουργηθεί προκειμένου να εξυπηρετεί την κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκει των εργασιών.

Η κίνηση των αυτοκινήτων διεξάγεται από την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, μέσα από τα χωριά, από τη νέα Εθνική Θεσσαλονίκης – Πετριτσίου μέσω του κόμβου Μαυρονερίου- Μεταλλικού. Οι οδηγοί σύμφωνα με την Τροχαία του Κιλκίς μπορούν να χρησιμοποιούν και τον κόμβο Μεγάλης Βρύσης.

Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου