Friday, 3 May, 2024

Οι «Σπαρτιάτες», με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βασίλη Στίγκα, στην Πέλλα

Τριήμερη περιοδεία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλειος Στίγκας, με κλιμάκιο του Πολιτικού Φορέα μας στη Βόρεια Ελλάδα.

Με αφορμή τα εγκαίνια των Γραφείων της Τοπικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, βρέθηκε κοντά στους πολίτες στις Περιφερειακές Ενότητες Πέλλας, Καβάλας και Ημαθίας.

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 τα μέλη του κλιμακίου, επισκέφθηκαν τη Σκύδρα, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου, Παναγιώτη Πασάκη.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η κοινή πρόθεση για συχνότερη επικοινωνία και συνεργασία ώστε να επιτυγχάνεται κάθε φορά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους αγρότες μας και την αγροτική οικονομία, την οποία πρέπει όλοι και με κάθε τρόπο να αναδείξουμε διότι αποτελεί τη βάση της οικονομίας και της ανάπτυξης της πατρίδας μας.Ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη στην Έδεσσα με τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ Φραγκάκο, όπου επικεντρώθηκαν σε θέματα κοινού θρησκευτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος καθώς και την εξέλιξη του ποιμενικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το κλιμάκιο του Πολιτικού Φορέα, επισκέφθηκε επίσης, την πρωτεύουσα του πρώην δήμου Βεγορίτιδας, την Άρνισσα, ένα από τα αρχαιότερα μακεδονικά πολίσματα της βορειοδυτικής Πέλλας, στο σύνορο με τη γειτονική Φλώρινα.

Εκεί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άρνισσας, κ. Κοσμά Παπαδόπουλο στα γραφεία του Συνεταιρισμού. Ο κ. Στίγκας τους επανέλαβε ότι οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών για την επιβίωσή τους. Επόμενος σταθμός του κλιμακίου του Πολιτικού Φορέα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» η Έδεσσα και η συνέντηση με τους Προέδρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Δ. Γιουματζίδη και του Συλλόγου Απόγονων Μακεδονομάχων Πέλλας, Ιωάννη Σιβένα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου στη Σκύδρα έλαβε χώρα η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας στην Τοπική Επιτροπή Πέλλας.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Πέλλας, Γιώργο Σιδηρόπουλο όπου συζητήθηκε το ζοφερό παρόν, αλλά και μέλλον του πρωτογενούς τομέα, καθώς και τα μεγάλα «καυτά» προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες.

Κατά την περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα τον Πρόεδρο της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», συνόδευσαν ο Διευθυντής του κόμματος, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, ο επικεφαλής Οργανωτικού Β. Ελλάδας, Θεόδωρος Χαρανίδης και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιώργος Δεληγιαννίδης, η πολιτευτής και υποψήφια Βουλευτής Πέλλας, Βασιλική Τσάμη, και το μέλος της Νομαρχιακής Πέλλας, Βασιλική Τρεμπολίτου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου